TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Allt du vill veta om Marcelo Peñas flickvän Emilia Wahlund

24 sep, 2020 
Allt du vill veta om Marcelo Peñas flickvän Emilia Wahlund
När Marcelo Peñas nya flickvän blev offentlig så visade det sig att den lyckliga är Gävle-tjejen Emilia Wahlund.
Men vem är egentligen Emilia, hur gammal är hon och var bor hon?
Hänt svarar.
Annons
Marcelo PHBrand logo
Marcelo PH

Dokusåpa-killen Marcelo Peña, 30, blev känd för svenska folket när han klev in i Big brother-huset år 2012. Där träffade han ex-flickvännen Annica Englund, som han var tillsammans med i flera år. Dock gick de skilda vägar efter sin medverkan i dokusåpan Temptation island år 2017.

Efter det medverkade Marcelo i Paradise hotel och träffade en ny tjej, Nina Glimsell. Men den kärlekssagan varade inte för evigt heller, utan tog slut en tid senare.

I mitten av år 2019 började det tisslas och tasslas om att Marcelo skaffat sig ytterligare en ny flamma. Och nu, efter alla dokusåpor verkar han äntligen ha hittat rätt – Emilia Wahlund från Gävle!

Men vem är egentligen flickvännen Emilia? Här är allt du vill veta!

Hur gammal är Emilia Wahlund och var bor hon?

Emilia föddes den 20 november år 1999 och är idag 20 år gammal. Ursprungligen kommer hon från Gävle, men bor numera i Stockholm tillsammans med sambon Marcelo, som är nio år äldre.

Annons

Och det är inte så dåligt till deras lägenhet ligger. Nej, mitt i smeten i centrala Stockholm för att vara exakt.

Vad heter Emilia Wahlund på Instagram?

Emilia är aktiv på sociala medier, i alla fall när det gäller Instagram. Där heter hon emiliawahlund och har nästan 30 000 följare. Hon delar ofta med sig av fina bilder i form av selfies och nya outfits, något som ger henne ett otroligt stöd och gehör från följarna.

Men såklart dyker även pojkvännen Marcelo upp då och då i flödet!

Emilia Wahlund och Marcelo Pena pussas
FOTO: Instagram

Emilias egna ord om gravidlyckan

I slutet av september avslöjade Emilia Wahlund på Instagram att hon och pojkvännen Marcelo väntar barn. I texten till bilden på Instagram passar hon även på att ryta ifrån och ber de personer som inte har något positivt att säga om saken hålla sig borta.

Annons

”Om allt går som det ska så kommer mini till världen 2021. Om ni inte har något positivt att säga så behöver ni inte säga något alls, tack!”, skriver Emilia och avslöjar att hon är i vecka 11.

Emilia Wahlund avslöjar graviditeten på Instagram
FOTO: Instagram

När Hänt når Emilia visar det sig att hon fortfarande är chockad över graviditeten, trots att hon då var i elfte veckan.

”Alltså, jag är fortfarande lika chockad! Men känslan går inte att beskriva med ord”, skriver Emilia i ett meddelande till Hänt. Hon fortsätter:

”Det här är det bästa som någonsin hänt mig och jag är så glad”.

Vad Marcelo tycker och känner om graviditeten är fortfarande osagt.

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons