Så lever Elisa Lindström idag – nya livet efter skilsmässan från Markus

Elisa Lindström i blå topp.

Det har gått drygt ett år sedan nyheten om dansbansprofilen Elisa Lindströms och Markus Frykéns skilsmässa blev offentlig.
Hur ser Elisas liv ut idag? Läs allt här!
0:49

Efter reklamen: Elisa Lindströms succékarriär – Se klippet här

(0:49)

Sångaren Elisa Lindström, 31, är en populär dansbandsprofil och frontfigur för bandet Elisa's.

Förutom det har hon blivit en folkkär tv-profil som medverkat i bland annat Dansbandskampen, Let's dance, Melodifestivalen och Doobidoo.

År 2021 meddelade hon och ex-maken Markus Frykén, 31, att de valt att gå skilda vägar. Hur ser Elisas liv ut idag, efter skilsmässan?

Exklusivt
Louie flyttar ifrån Magdalena – berättar om beslutet: “Vi har..”

Elisa Lindström bryter tystnaden om skilsmässan från Markus Frykén

Ex-makarna träffades redan på gymnasiet och bildade då bandet Elisa's som senare vann Dansbandskampen 2010. I samband med vinsten i programmet blev de två ett kärlekspar.

Åtta år senare, sommaren år 2018, tog de det stora steget att gifta sig. De har även dottern Irma, 3, tillsammans.

Nyheten om skilsmässan blev offentlig i samband med att Elisa ställde upp i Melodifestivalen 2021. Men efter det så blev det tyst från profilen.

Ungefär ett halvår senare bröt hon tystnaden och berättade om den svåra tiden efter skilsmässan, i ett inlägg på Instagram.

”Jag har varit ganska tyst här på sociala medier i vår. Jag har behövt ordna upp mitt privata som varit omtumlande. Har just nu landat i mitt nya hus”, skrev Elisa på Instagram då.

Caroline Kejbert om sommmarplanerna och flytten

Se klippet här!

Elisa Lindströms nya liv efter skilsmässan – videon visar

I höstas sålde Elisa och Markus den gemensamma gården utanför Mariestad. Enligt Aftonbladet såldes bostaden för en summa på 8,6 miljoner kronor.

Idag bor Elisa på landet i en fridfull tillvaro. Närmare bestämt i Utby Ebbetorp utanför Mariestad. Markus bor i en lägenhet inne i staden.

Elisa tillbringar mycket tid med dottern och lägger ofta ut bilder på sociala medier där hon njuter ute i naturen. En av hennes senaste uppdateringar är en solig påskhälsning från ett vackert landskap. Så härligt!

– Glad påsk önskar jag er alla! Hoppas ni har det bra, säger Elisa i videon.

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!