Elisa Lindströms besked i karriären – efter turbulenta våren

Elisa Lindström

Elisa Lindström har haft en turbulent vår efter skilsmässan från ex-maken Markus Frykén. Men nu börjar det vända för dansbandssångerskan.
”Tacksam för mitt yrke”, skriver hon.

Elisa Lindström, 30, och ex-maken Markus Frykén, 30, gick skilda vägar tidigare i år. Det var i samband med Elisas medverkan i Melodifestivalen som ex-paret kunde gå ut med beskedet.

Tillsammans har de dottern Irma, 2, som de fick strax efter att de gifte sig sommaren 2018. Ex-paret träffades redan på gymnasiet och bildade bandet Elisa's, som senare vann Dansbandskampen 2010. I samband med vinsten i programmet blev Elisa och Markus ett kärlekspar.

– Vi var kompisar först. Vi blev ett par efter att danskampen tog slut. Det har väl kanske alltid funnits något mellan oss. Men vi insåg nog inte det förrän vi började hänga väldigt mycket. Jag tycker att det är väldigt fint att vår kärleksrelation utgår från vänskap. Det gör oss väldigt starka, sa hon då till Nöjesbladet.

WOW Hanna Hedlunds reaktion efter Martin Stenmarcks nya bild

Elisas ord om skilsmässan från Markus Frykén

Men tidigare i år kom alltså beskedet att Elisa och Markus går skilda vägar. Det tuffa corona-året drabbade dem mer än bara på den ekonomiska fronten – nämligen även på kärleksfronten.

”Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Jag och Markus ska gå skilda vägar. Det är såklart en stor sorg och en omtumlande tid för oss. Framöver ska vi göra allt för att vara det bästa teamet för vår Irma. Vi ber om att få vara i lugn och ro i detta och ber vänligt men bestämt om att inte behöva lämna fler kommentarer. All kärlek”, skriver hon.

Sedan dess har det varit en tuff och omtumlande tid, men då och då har det funnits ljusglimtar för den folkkära artisten. Nyligen kunde hon berätta om det roliga samarbetet med Arvingarnas Casper Janebrink, 51. I höst kommer nämligen hon och Casper att synas i tv-rutan igen, närmare bestämt i Lasse Kronérs tittarsuccé Doobidoo på SVT.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Beskedet i karriären: "Tacksam"

Precis som för många andra artister har turné-livet äntligen kommit igång igen, och så är det även för Elisa Lindström. Nu har hon befunnit sig i Karlskrona och det blev definitivt en konsert som hon sent kommer glömma. Det otroliga stödet från publiken och glädjen över att stå på scen igen gjorde verkligen gott.

”Tack Thomas Deutgen, Micke Strömqvist och till Er som var och lyssnade i Karlskrona för att ni gjorde mitt första gig på länge till en så väldigt trevlig upplevelse!”, skriver hon och fortsätter:

”Tacksam för mitt yrke och att äntligen få vara igång igen!”

LÄS OCKSÅ: BEBISYRA Janne Anderssons barnbarnslycka: "En liten Tage"

LÄS OCKSÅ: DEN RÄTTA? Gunilla Persson visar upp dejting-kandidaterna

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!