LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elisa Lindström avslöjar stora lyckan – månader efter nya relationen

14 aug, 2022 
André Färnsveden
Elisa Lindström i en blå klänning.
Elisa Lindström avslöjade nyligen att hon inlett en ny relation.
Nu kommer hon med ett nytt lyckobesked.
– Helt underbart, säger Elisa.
Annons
Underbar tillbakablick – här vinner Elisa Lindström Let's DanceBrand logo
Underbar tillbakablick – här vinner Elisa Lindström Let's Dance

Sångerskan Elisa Lindström, 31, började sin karriär i dansbandet Elisas. Gruppen har sedan 2016 en lång paus och Elisa har på egen hand medverkat i bland annat Melodifestivalen, Let's Dance och Allsång på Skansen.

Nya kärleken Gustav – träffades i högstadiet

Elisa har den treåriga dottern Irma tillsammans med ex-maken Marcus Frykén. De två ex-makarna gick skilda vägar för ett och ett halvt år sedan.

I en intervju med Hänt förklarade Elisa att det var en tung period under skilsmässan, men att dottern tog det hela väl.

– En separation är en resa att gå igenom men det är ett ett och halvt år sedan nu så jag har gått igenom det värsta. Dottern tog det bra, hon minns inget annat än den verklighet som är nu, sa Elisa till Hänt.

Annons

Elisa berättade även att hon och Markus har en bra relation idag. Men nu har Elisa hittat en ny kärlek. Dansbandsdrottningen berättade för Hänt att hon träffat en ny man. Vem är han?

Jo, kärleken har Elisa hittat i Gustav, som hon var vän med i högstadiet. De la till varandra på Facebook efter skilsmässan och efter en del chattande beslöt de sig för att träffas.

– Vi började chatta med varandra och träffades först som vänner. Men vi går inte i planerna just nu på att flytta ihop eller något likande utan jag behöver landa först efter min separation, säger Elisa till Hänt.

Relationen är väldigt färsk och exakt hur länge de har varit tillsammans är något som Elisa ville hålla för sig själv.

Elisa Lindström avslöjar stora lyckan

Nu kommer Elisa med ännu ett glädjebesked. I en video på Instagram avslöjar hon för sina följare att hon är aktuell med ny musik.

Annons

Hon inleder med att berätta att hon njuter av sommaren och att hon precis tagit sig ett härligt kvällsdopp. Därefter fortsätter hon:

– Ville återigen påminna om att jag släpper en ny singel på fredag. Jag är så glad över att få dela med mig av lite musik igen, det var så länge sen nu, berättar Elisa.

I den nya låten samarbetar Elisa med John Lundvik, 39, Anderz Wrethov, 43 och producenten Amir Ali, som hon jobbat med många gånger tidigare (och tackar lite extra).

– Vi har jobbat tillsammans många gånger förut och att få komma ner till Amir efter en tid från musiken som det ändå har blivit, till hans trygga famn var magiskt och en stund som jag kommer att bära med mig i mitt hjärta... länge tror jag, avslutar Elisa Lindström.

Låten Hem igen släpptes fredag den 12 augusti. Så glädjande att höra!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons