Elisa Lindström om kampen med nya pojkvännen Gustav: ”Utmaning”

Elisa Lindström

Dansbandsstjärnan Elisa Lindström har tidigare avslöjat att hon har funnit kärleken på nytt efter skilsmässan från Markus Frykén.
Nu berättar hon om relationen med pojkvännen Gustav.
– En jättesvår utmaning, säger hon till Expressen.
Elisa Lindströms succékarriär – Se klippet här
0:49

Efter reklamen: Elisa Lindströms succékarriär – Se klippet här

(0:49)

Slå på ljud

Elisa Lindström, 31, tog svenska folket med storm när hon slog igenom med bandet Elisa's och har sedan dess haft en enormt framgångsrik karriär.

Sångerskans karriär och Allsång på Skansen

Dansbandssångerskan har också en karriär som soloartist. Hon har tidigare deltagit i Melodifestivalen och vunnit Guldklaven hela tre gånger i kategorin Årets sångerska. I år 2022 gästade hon Allsång på Skansen och publiken blev överlyckliga över hennes framträdande.

Sedan Elisa Lindström stod på Skansen-scenen har det spekulerats över om hon ska ta över efter den folkkära programledaren Sanna Nielsen, 36, som nyligen meddelade att denna säsong av Allsång på Skansen blir hennes sista.

I en intervju med Hänt besvarar Elisa tittarnas spekulationer.

– Hade jag fått frågan om att bli programledare hade det varit ett ärofyllt uppdrag. Jag hade tackat ja om de hade frågat, det hade varit helt fantastiskt, säger hon till Hänt.

Elisa Lindström om separationen från ex-maken Marcus Frykén

Utanför scenlivet lever Elisa ett stillsamt familjeliv. Hon bor i Mariestad tillsammans med sin dotter Irma, 3, som hon har varannan vecka med ex-maken Markus Frykén, 31.

Paret var tillsammans under en längre tid men gick skilda vägar för ungefär ett och ett halvt år sedan.

– En separation är en resa att gå igenom men det är ett och halvt år sedan nu så jag har gått igenom det värsta. Dottern tog det bra, hon minns inget annat än den verklighet som är nu, har Elisa tidigare berättat för Hänt.

Relationen med nya pojkvännen Gustav: ”Jättesvår utmaning”

Efter separationen från Marcus fann Elisa kärleken på nytt till Gustav som är en gammal vän till henne från högstadiet. En dag dök Gustav upp som en vänförfrågan på Facebook och de började chatta. Kort därefter blev de ett par.

– Vi är lite i chock över att det kunde kännas så här. Då var vi väldigt bra vänner, men det var tydligt att det bara var det. Gustav var min bästa killkompis och vi har alltid haft en fin kontakt. Även om det är underbart att vara förälskad, är det också jobbigt, tycker hon, säger Elisa till Expressen och fortsätter:

– Att bli så himla kär och släppa kontrollen är en jättesvår utmaning för mig. Det var bara att kapitulera. Det var samma sak när Irma kom. Den här stora, stora kärleken, som det bara var att åka med i. Man blir ju lite galen när man är kär.

För tidningen berättar Elisa Lindström mer om sin nya pojkvän Gustav.

– Jag är glad över att få träffa en så oerhört mjuk, men ändå stark man. Med honom känner jag att jag kan vara mitt allra mest sårbara, men också mitt allra kraftfullaste.

Underbar tillbakablick – här vinner Elisa Lindström Let's Dance
0:31

Efter reklamen: Underbar tillbakablick – här vinner Elisa Lindström Let's Dance

(0:31)

Slå på ljud

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN