Så påverkas Elisa Lindströms dotter av skilsmässan från Markus Frykén

ELISA LINDSTRÖM
Exklusivt

Sångerskan Elisa Lindström är en av de mest folkkära artister inom dansbandsgenren.
Nu berättar hon om skilsmässan från Markus Frykén och hur dottern Irma tog det.
– Gått igenom det värsta, säger Elisa till Hänt.
Elisa Lindströms succékarriär – Se klippet här
0:49

Efter reklamen: Elisa Lindströms succékarriär – Se klippet här

(0:49)

Slå på ljud

Dansbandssångerskan Elisa Lindström, 31, slog igenom med bandet Elisa's och har sedan dess tagit svenska folket med storm.

Hon har också en karriär som soloartist där hon har medverkat i Melodifestivalen och vunnit Guldklaven hela tre gånger i kategorin Årets sångerska. Hon har haft stora framgångar, inte minst när hon gästade Allsång på Skansen i år 2022 och publiken jublade.

Tittarna var mycket nöjda över att se Elisa på Allsångs-scenen och de uttryckte då sin stora glädje. Tittarna tyckte att hon passade så pass bra i rollen att det började spekuleras om att hon skulle ersätta programledaren Sanna Nielsen, 36, som meddelat att hon hoppar av efter den här säsongen.

”Elisa skulle bli en toppenbra allsångsledare efter Sanna....”, skrev en person.

Elisa Lindström om skilsmässan från Markus Frykén

Utanför scenen lever artisten ett fartfyllt familjeliv. Elisa var gift med sin gymnasiekärlek Markus Frykén, 31, men de gick skilda vägar för ungefär 1,5 år sedan. Tillsammans fick de dottern Irma, 3.

När paret bestämde sig för att gå skilda vägar berättade Elisa om det på hennes Instagram.

”Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Jag och Markus ska gå skilda vägar. Det är såklart en stor sorg och en omtumlande tid för oss. Framöver ska vi göra allt för att vara det bästa teamet för vår Irma. Vi ber om att få vara i lugn och ro i detta och ber vänligt men bestämt om att inte behöva lämna fler kommentarer. All kärlek”, skrev hon då om skilsmässan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så påverkas dottern Irma efter seperationen

Efter att ex-makarna gick skilda vägar blev det även en omställning för dottern Irma. För Amelia berättade Elisa om saknaden eftersom att Irma bor varannan vecka hos sin pappa.

– Saknaden efter Irma, som jag har varannan vecka, är tung, sa Elisa till Amelia.

Nu verkar det dock som att Elisa har gått vidare. Nyligen kunde hon nämligen avslöja att hon har en ny pojkvän och har dottern varannan vecka. I en intervju med Hänt berättar Elisa nu om separationen och hur dottern Irma egentligen tog det hela.

– En separation är en resa att gå igenom men det är ett ett och halvt år sedan nu så jag har gått igenom det värsta. Dottern tog det bra, hon minns inget annat än den verklighet som är nu, säger Elisa till Hänt.

Hon berättar också om hur relationen till ex-maken ser ut idag.

– Jag har Marcus har en bra relation idag.

Underbar tillbakablick – här vinner Elisa Lindström Let's Dance

Se klippet här!

FOTO: WIXTRÖM PETER/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!