ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elisa Lindströms kärlekslycka – bryter tystnaden om nya killen

23 jul, 2022 
ELISA LINDSTRÖM
Dansbandsstjärnan Elisa Lindström avslöjade nyligen att hon funnit kärleken på nytt efter skilsmässan från ex-maken Markus.
Nu berättar hon allt om den nya killen!
– Vi träffades i högstadiet, säger Elisa till Hänt.
Annons

Sveriges största dansbandsstjärnor genom tidernaBrand logo
Sveriges största dansbandsstjärnor genom tiderna

Folkkära dansbandssångerskan Elisa Lindström, 31, slog igenom med bandet Elisa's och har sedan dess haft stora framgångar.

Inte minst när hon medverkade i det senaste avsnittet av Allsång på Skansen.

Hennes insats i programmet blev otroligt hyllad och tittarna uttryckte då sin stora glädje över att ha henne på scenen. De uttryckte även en viss önskan om henne som efterträdare till programledaren Sanna Nielsen, 36.

”Elisa skulle bli en toppenbra allsångsledare efter Sanna....”, skrev en person.

Elisa om skilsmässan från Markus Frykén: ”Tufft”

Sedan ungefär 1,5 år tillbaka har Elisa varit separerad från ex-maken Markus Frykén, 31. Tillsammans fick de dottern Irma, 3.

Annons

I en intervju med Hänt berättade Elisa om separationen från Markus och att det var tufft, men att dottern tog det bra trots allt då hon fortfarande var så pass liten.

– En separation är en resa att gå igenom men det är ett ett och halvt år sedan nu så jag har gått igenom det värsta. Dottern tog det bra, hon minns inget annat än den verklighet som är nu.

Elisa berättade också om hur relationen till ex-maken ser ut idag.

– Jag har Marcus har en bra relation idag, sa Elisa då till Hänt.

Nya kärleken Gustav – träffades i högstadiet

I en ny intervju med Hänt berättar Elisa nu om sin nya kärlek Gustav som är en gammal vän till henne från högstadiet.

I högstadiet startade de ett band tillsammans och var nära vänner. De lärde känna varandra på nytt efter skilsmässan och Gustav dök upp som en vänförfrågan på Facebook och efter det började de chatta.

– Vi började chatta med varandra och träffades först som vänner. Men vi går inte i planerna just nu på att flytta ihop eller något likande utan jag behöver landa först efter min separation, säger Elisa till Hänt.

Men att det slog gnistor mellan paret har inte undgått någon. Elisa vill däremot inte svara på hur länge de varit tillsammans.

– Det vill jag nog inte svara på men vi har inte varit tillsammans så länge, det är väldigt färskt, förklarar Elisa.

Elisa berättar också att Gustav och hennes dotter han en fin relation till varandra och att Gustav inte har barn sedan tidigare.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons