LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anna Ankas mystiska försvinnande – efter orden om dottern Elli

23 jul, 2022 
ANNA ANKA
Hollywoodfrun Anna Anka är mamma till dottern Elli och sonen Ethan, men de senaste åren har hon inte haft någon kontakt med dem.
Nu har Anna legat lågt på sociala medier och faktum är att det senaste hon skrev handlade om dottern.
”Jag lovade att vara din skyddsängel”, skrev hon då.
Annons
Allt om Elli och Anna AnkaBrand logo
Allt om Elli och Anna Anka

Anna Anka, 51, tog svenska folket med storm när hon slog igenom i realityserien Svenska Hollywoodfruar för några år sedan.

Hon var då gift med skådespelaren och musikern Paul Anka, 80, och i serien syntes hon tillsammans med Maria Montazami, 56, Elena Belle, 37, och Sofie Prydz, 40.

Vårdnadstvisten och uppbrottet med Paul Anka

Anna har två barn. Dottern Elli Yeager, 20, är från hennes tidigare relation med Louis Yeager och sonen Ethan Anka, 16, från äktenskapet med Paul.

Annas relation till Paul har inte alltid varit enkel. Paret skilde sig år 2010 efter ett långt äktenskap tillsammans och därefter har det varit en kamp om vårdanden av sonen Ethan. Vårdnadstvisten tog hårt på Anna och hon har tidigare berättat om beskedet i domstolen till Fördomspodden.

Annons

– Det finns en domstolsorder som säger att jag ska träffa min son och att det är upp till mig och Paul när jag ska träffa mitt barn. Men anledningen från början var att han inte ville att jag ska ha kontakt med min son, sa hon i Fördomspodden.

Anna Ankas mystiska försvinnande – orden om dottern

Anna har inte bara haft det tufft med sonen utan också med dottern. Hollywoodfrun har i en tidigare intervju med Hänt berättat om att hon inte har haft haft kontakt med dottern på flera år och oron kring Ellis pappa Louis.

– Rädslan att bli anklagad igen för falska anklagelser är anledningen till varför jag inte vågar ta någon kontakt, sa hon då.

Relationen mellan Anna och hennes dotter verkar ha varit tuff, då de inte heller har följt eller följer varandra på sociala medier.

Anna har inte synts till på Instagram sedan lång tid tillbaka och det senaste hon skrev handlade om dottern.

Min lilla flicka är helt vuxen. Du har blommat ut till en häpnadsväckande kvinna. Du har allt utseende, talang, driv och själ. Jag blev kär i dig redan innan jag såg dig. Din första spark är ett ögonblick som jag för alltid kommer att vårda. Jag kunde inte ha bett universum om en bättre gåva än dig. Jag lovade att vara din skyddsängel och alltid stå vid din sida på gott och ont. Ingen kommer någonsin att känna styrkan i min kärlek till dig.”, skrev Anna Anka och fortsatte:

Du är trots allt den enda som vet hur mitt hjärta låter från insidan. Jag är här för att tala till och aktivera den del av dig som är så kraftfull och kommer ihåg vem du verkligen är. Var den kvinna jag vet att du kan vara och glöm aldrig att jag älskar dig. Grattis på födelsedagen med kärlek Mamma.”

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT, Olle Sporrong/EXP/TT

Annons