Anna Ankas dotter Elli bryter tystnaden – efter långa frånvaron

ANNA ANKA, ELLI YEAGER

Anna Anka har barnen Elli och Ethan. Nu berättar dottern om ett dödsfall och än idag är saknaden stor.
”Saknar dig varje dag vännen”, skriver hon.
Anna Ankas öppna brev till Elena Belle efter makens död: ”Det är upp till oss”
0:47

Efter reklamen: Anna Ankas öppna brev till Elena Belle efter makens död: ”Det är upp till oss”

(0:47)

Slå på ljud

Anna Anka, 51, slog igenom stort när hon var med i realityserien Svenska Hollywoodfruar på TV3.

Trots att livet i Los Angeles oftast ser ut att vara frid och fröjd så har Anna Anka inte haft det helt lätt de senaste åren. 2010 skilde hon sig från ex-maken Paul Anka, 80, och inte lång tid efteråt inleddes en vårdnadstvist om den gemensamma sonen Ethan, 16. Senare kom beskedet från domstolen att Paul Anka fick enskild vårdnad om sonen.

– Det finns en domstolsorder som säger att jag ska träffa min son och att det är upp till mig och Paul när jag ska träffa mitt barn. Men anledningen från början var att han inte ville att jag ska ha kontakt med min son, har Anna Anka tidigare sagt i Fördomspodden.

Anna Anka om förlusten med barnen

Anna Anka har sedan tidigare även förlorat sin äldsta dotter Elli, som nu hunnit bli myndig. Hon bor sedan 5,5 år tillsammans med sin pappa Lou Yeager, efter en del konflikter som till slut ledde till att de fick mötas i domstol.

Hollywoodfrun har tidigare berättat för Hänt att hon inte har haft kontakt med dottern på många år, detta av oro för hur Ellis pappa ska reagera.

– Rädslan att bli anklagad igen för falska anklagelser är anledningen till varför jag inte vågar ta någon kontakt, sa hon då.

Mor och dotter verkar fortsatt inte ha någon kontakt med varandra, då de inte följer varandra på sociala medier. Däremot har Anna nyligen lagt upp en bild på dottern där hon grattar henne på 18-årsdagen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Anna Ankas dotters sorg – saknar vännen varje dag

Idag är Anna lyckligt gift med sin nya kärlek David Johansson och än idag sprudlar kärleken mellan paret. Med andra ord har Anna gått vidare från sitt ex Paul, som är pappa till Ethan. Men något som kanske inte så många visste om är att Elli inte har samma pappa som Ethan.

Nyligen visade Elli upp en bild på henne tillsammans med pappan Lou Yeager i ett inlägg på Instagram. Elli är aktiv på sociala medier och visar gärna upp sitt härliga liv som ryttare. Men det är inte bara glatt.

Nu berättar Elli om hennes häst Copper, som tyvärr lämnat jordelivet. Elli saknar honom varje dag.

”Grattis på födelsedagen Copper! Tack för att du vaktar oss där uppifrån, saknar dig varje dag vännen.”, skriver hon på Instagram.

ELLI YEAGER
FOTO: INSTAGRAM

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT, Peter Bregg

FRÅN FÖRSTASIDAN