ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Elias Akyols starka känslor för Olivia Baldwin – efter Robinson

22 apr, 2021 
AvLovisa Ström
Elias Akyol & Olivia Baldwin Robinson
Elias Akyol och Olivia Baldwin kom varandra nära under inspelningarna av Robinson, men relationen tog inte slut där. Nu berättar Elias för Hänt om de starka känslorna för Olivia.
– Hon betyder väldigt mycket, säger han.
Annons
Elias om nära relationen till Olivia Baldwin "hon betyder extremt mycket för mig"Brand logo
Elias om nära relationen till Olivia Baldwin "hon betyder extremt mycket för mig"

Robinson-profilerna Elias Akyol och Olivia Baldwin spelar just nu i samma lag, men något som kanske inte framgår i programmet är att de är väldigt nära varandra. Nu berättar Elias om han och Olivias verkliga relation.

Elias kärlekshyllning till Olivia Baldwin

– Jag och Olivia, vi var väldigt tajta redan dag två efter det att jag kom tillbaka som mullvad. Jag tror inte att tittarna riktigt förstår hur nära jag och Olivia faktiskt var där och då, säger han.

När han sedan får frågan hur deras relation ser ut idag börjar han skratta, men när romansfrågan kommer på tal sätter han ner foten.

– Jag har inte sagt något så dra inga slutsatser!, säger han skrattandes innan han fortsätter:

– Det finns vissa deltagare som jag verkligen tycker om och som jag prioriterar väldigt högt i mitt liv. Så är det.

Men att de har träffats sedan de kommit hem från programmet kan han inte sticka under stolen med.

Annons

– Jo det har vi. Väldigt många gånger faktiskt. Men jag kan inte berätta så mycket om min och Olivias relation förutom att vi är väldigt nära. Men jag bor ju i Stockholm sen någon vecka tillbaka då jag har ett nytt jobb här, och Olivia bor ju också i Stockholm. Och jag har nog aldrig träffat en människa med lika stort hjärta som henne. Jag måste säga det. Jag vill verkligen hylla henne och hon betyder väldigt mycket för mig liksom, förklarar han.

Olivias ord om relationen till deltagarna från Robinson

Olivia har däremot inte uttalat sig om relationen till Elias än men har tidigare berättat att hon har väldigt bra relation till de flesta deltagarna från säsongen.

”Jag skulle säga att jag är vän med alla från årets säsong, vissa bättre än andra. Vi som bor i Stockholm försöker ses när alla har tid”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Annons