Elena Belle om dottern Lunas hjärtskärande ord efter makens bortgång

Elena Belle och Luna

För drygt ett år sedan hände det ofattbara.
Hollywoodfrun Elena Belles make Michael Theanne gick bort i en hjärtattack.
Sedan dess har hon och dottern bearbetat sorgen men trots det så kommer det svåra tider då Luna saknar sin pappa.
På Instagram delar Elena med sig av de hjärtskärande orden.
Så stöttades Patrik Ekwall efter hustruns bortgång i Den stora hälsoresan – Coachen berättar
Slå på ljud

Lite mer än ett år har gått sedan Hollywoodfrun Elena Belles make Michael Theanne avled efter en massiv hjärtattack. Michael var ute på en promenad med familjens hundar när han plötsligt föll ihop och dog. Orsaken var ett oupptäckt hjärtfel.

Elena och parets gemensamma dotter Luna blev kvar oförstående och i djup sorg. Hollywoodfrun har i en tidigare intervju med Hänt berättat att hon tagit professionell hjälp av psykologer för att bearbeta tragedin. Trots det menar Hollywoodfrun att hennes fokus hela tiden legat på dottern Luna och att vara den bästa mamman hon någonsin kan vara.

Elena Belle om kritiken efter relationen med nya pojkvännen

Sedan en tid tillbaka är Elena tillsammans med proffsdansaren Gleb Savchenko. Trots att kärleken flödar mellan dem så har en del följare ställt sig kritiska till att Elena gått vidare så fort efter makens bortgång, vissa anser att det är för tidigt att introducera en ny man till dottern Luna.

Elena valde då att en gång för alla ge ett svar till följarna och förklarade då att Michael aldrig kommer bli glömd och att hon tror att Luna är lycklig så länge Elena är lycklig, vilket hon är med nya pojkvännen Gleb.

”Att jag har träffat någon betyder inte att Michael inte är respekterad eller glömd. Han kommer alltid vara ihågkommen och älskad” skrev hon och fortsatte:

”Jag tror att min dotter är glad över att jag är glad. Gleb har själv två barn och han är väldigt förstående med barn.”

Dotterns hjärtskärande ord efter pappans plötsliga bortgång

Elena har varit väldigt öppen på sociala medier om sin och dotterns sorg och hur hon hanterar situationen när Luna frågar efter sin pappa.

”Jag berättar för henne att han finns i hennes hjärta och är med henne hela tiden”, har hon tidigare skrivit på Instagram.

På Hollywoodfruns Instagram delar hon nu med sig av en Instagram story med en bild på en himmel och ett moln format som ett hjärta, intill bilden berättar hon vad Luna sa när hon såg detta.

”Kolla vad pappa precis gjorde för mig från himlen”.

FOTO: Elena Belle/Instagram

LÄS OCKSÅ: Sarah Dawn Finer om när hon berättade att hon var gravid för Danny Saucedo

LÄS OCKSÅ: Stefan Odelbergs verkliga relation till Leif "Loket" Olsson

FOTO: Elena Belle/Instagram, Svenska Hollywoodfruar/Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN