LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sarah Dawn Finer om när hon berättade att hon var gravid för Danny Saucedo

10 okt, 2021 
Lovisa Ström
Sarah Dawn Finer
Det var i december förra året som Sarah Dawn Finer avslöjade i direktsänd tv att hon väntade sitt andra barn.
Nu berättar hon om känslosamma stunden när hon berättade att hon var gravid för vännen och artistkollegan Danny Saucedo.
”Vi grät”, skriver hon.
Annons
TV: Sarah Dawn Finer i tårar efter orden om okända diagnosen: ”Sorgligt”Brand logo
TV: Sarah Dawn Finer i tårar efter orden om okända diagnosen: ”Sorgligt”

Det var när den folkkära artisten Sarah Dawn Finer gästade Efter fem som hon avslöjade för svenska folket att hon var gravid med sitt andra barn. Det var nämligen när programledaren Tilde de Paula sa vad hon önskar för framtiden som sångerskan svarade:

– Jag önskar mig att min bebis kommer ut om några månader och är frisk. Och att jag klarar mig igenom den här pandemin hela vägen tills dess.

Men någon som visste om att Sarah var gravid redan innan det stora avslöjandet var artistkollegan Danny Saucedo. Nu berättar Sarah om den fina stunden när hon berättade för honom om den stora lyckan.

Sarah Dawn Finers stora lycka – har blivit mamma för andra gången

Sedan tidigare har Sarah dottern Annie Grace Finer och i maj tidigare i år kunde hon berätta att hennes andra barn även kommit till jorden. Det var i ett inlägg på Instagram som hon berättade om den stora lyckan:

”Tacksamhet. Det är det enda jag kan känna. Mitt hjärta är fyllt av så mycket tacksamhet. Vår vackra, starka pojke, Benji Sam Finer kom till oss, tidigt imorse denna söndag.”

Annons

Sarah Dawn Finer om känslosamma stunden med Danny Saucedo

Så nu har alltså lilla Benji kommit till jorden och ingen är lyckligare än Sarah. Men i ett inlägg på Instagram minns hon nu tillbaka till när hon berättade om gravidlyckan för Danny Saucedo.

”Det var dagen efter min 39 årsdag. Jag vaknade och mådde illa. Jag hade packat datorn, ny poddutrustning och satte mig i bilen för att åka till Danny, som hade tackat ja till att göra den första intervjun i en poddserie som jag drömt om att göra, länge, men inte visste om någon skulle lyssna på. Den skulle komma att heta ”Talk to me”. Jag visste inte hur lång tid jag fick med Danny och vad det skulle bli. Men jag hade en vision. Jag stirrade på datorn hela tiden, rädd för att den skulle sluta spela in eller att jag skulle missa att vara närvarande i ögonblicken. Vi tog inga pauser på ett par timmar och jag var helt slut efteråt för jag hade varit så nervös. Jag uppskattade så att han hade sagt ja, lät mig fråga honom vad som helst, och att han litade på mig. När jag skulle gå så berättade jag att det var tidigt, men att jag var gravid. Vi grät en skvätt, kramades och sa hej då”, skriver hon.

Annons