Elena Belle svarar på kritiken om hennes relation med Gleb Savchenko

Elena Belle & Gleb Savchenko

Många har haft åsikter kring Elena Belles nya relation med Gleb Savchenko.
Nu svarar Hollywoodfrun på kritiken.
”Tycker människor är dömande”, skriver hon.

Elena Belle blev känd för svenska folket när hon medverkade i Svenska Hollywoodfruar och sedan dess har man kunnat följa hennes liv i Los Angeles på sociala medier. Men för snart två år sedan var hon med om det ofattbara. Hennes man Michael Theanne drabbades av en hjärtinfarkt när han var ute och gick med deras gemensamma hund och somnade in strax därefter.

Tiden efter makens bortgång var väldigt tuff för Elena och tillsammans med dottern Luna försökte hon göra allt för att ändå klara av vardagen. Och tidigare i sommar kunde hon äntligen berätta den fantastiska nyheten att hon träffat kärleken på nytt i tv-profilen och dansaren Gleb Savchenko.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Elena Belles kärlekslycka med Gleb Savchenko

Det var i en intervju med Expressen som Elena först avslöjade att hon hade träffat någon.

– Jag träffar någon. Han bor i Los Angeles, han är väldigt, väldigt fin. Det är väldigt nytt, jag har inte tänkt berätta vem det är än. Men han är inte svensk, han är amerikan, sa hon då.

Sedan dess har man kunnat se hennes spendera en hel del tid tillsammans med Dancing with the starts-stjärnan Gleb och några veckor efter avslöjandet bekräftade hon även att det var han som var den lycklige.

Men Elena har inte bara blivit bemött med kärlek efter hennes relationsavslöjande. Flera har nämligen påpekat att de tycker att det är "för tidigt" för henne att gå vidare. Men nu svarar hon på kritiken.

Elena Belle ryter ifrån efter kommentarerna om hennes nya relation – orden om Michael

Det är under en frågestund på Instagram som Elena får frågan och också passar på att sätta ner foten.

”Tror du att det är en bra idé att redan introducera en ny man i ditt liv när din dotters pappa gick bort för ett år sen?”, skriver nämligen en följare varpå Elena svarar:

”Jag tycker människor är väldigt dömande. Michael gick bort för nästan två år sen nu. Jag tycker att alla förtjänar att vara lyckliga. Att jag har träffat någon betyder inte att Michael inte är respekterad eller glömd. Han kommer alltid vara ihågkommen och älskad.”

Hon fortsätter:

”Jag tror att min dotter är glad över att jag är glad. Jag är väldigt nära Michaels familj och de är alla väldigt stöttande. Gleb har själv två barn och han är väldigt förstående med barn.”

LÄS OCKSÅ: Laila Bagge ryter ifrån efter uttalandet i Svenska Powerkvinnor

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graaf stannad av polis – körde vingligt med barnen i bilen

SENASTE NYTT!