Tova-Sophia om regelbrottet i Robinson – det hände sen

Tova-Sophia Aronsson Robinson
Avslöjar

När kamerorna slocknade efter regelbrottet i Robinson tog produktionen i med hårdhanskarna.
Nu berättar Tova-Sophia Aronsson för Hänt om TV4:s bryska behandling.
– Jag fick inte, säger hon.

Robinson börjar lida mot sitt slut och som vanligt har det varit en säsong fyllt av drama, vänskap och svek. Men under veckan som gått hände något utöver det vanliga. Det kom nämligen ut att deltagarna Tova-Sohpia Aronsson och Alexander Chennaoui hade varit och handlat mat, och därmed blev diskade från programmet.

Nu berättar Tova-Sophia för Hänt vad som hände när kamerorna slocknade.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Anders Öfvergårds ilska i Robinson

Deltagarna är i Gränslandet när programledaren Anders Öfvergård plötsligt kommer och knackar på. Han ber Tova-Sophia och Alex att följa med honom till stranden och båda förstår direkt vad det är som håller på att hända.

Väl på stranden blir de utskällda efter noter, och Anders håller inte tillbaka när det gäller att visa hur besviken han är.

LÄS MER: Efter sonens tårar – dramatiska bilderna på Zlatan

– Jag är så fruktansvärt besviken på er! Alltså så djävulskt besviken. Fusk hör inte hemma i Robinson. Därför är det såhär att ni två är diskade, så nu går vi, säger han innan han fortsätter:

– Ni får lämna Robinson med omedelbar verkan. Ni får gå direkt dit och inte dit. Det här är det sjukaste jag varit med om. Jag förstår inte.

Tova-Sophia avslöjar – det hände när kamerorna slocknade

Men efter Anders utskällning var det mycket som hände som tittarna inte fick se. I en intervju med Hänt berättar Tova-Sophia att Alex bland annat försökte argumentera med Anders för att få stanna kvar - men utan framgång. Produktionen var nämligen fast beslutna om att Tova-Sophia och Alex inte skulle få vara kvar, och när kamerorna slocknade var det snabba puckar som gällde.

– Jag var ganska likgiltig till allt. Jag kände mest att jag tar mitt straff, men Alex var mycket mer uppröd och försökte argumentera med Anders, säger Tova-Sophia innan hon fortsätter med att berätta vad som hände efter det:

– Jag fick inte säga hejdå till Wilma och Ludde. Jag hade velat ge Wilma en kram typ. Men vi fick inte ens packa väskan själva utan de packade ihop vår väska åt oss. Och sen blev vi körda i en bil till flygplatsen direkt. Så vi åkte inte ens till hotellet emellan utan vi åkte direkt till flygplatsen i de där sunkiga kläderna. Jag trodde man skulle få smälta det över typ en natt i Haparanda. Men nej, det var verkligen direkt till flygplatsen.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens egna ord om nya kärleken

LÄS OCKSÅ: Starka reaktioner efter avslöjande bilden på Marko "Markoolio" Lehtosalo

Senaste nytt