TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Deltagarna avslöjar: Här är de sjukaste ställena vi haft sex på

11 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
På ett berg, på pappas bils motorhuv eller kanske på en flygplanstoalett? Nu avslöjar årets "Ex on the beach Sverige"-deltagare de märkligaste ställena de haft sex på.
Annons

Det har slagit gnistor om årets upplaga av  ”Ex on the beach Sverige”Deltagarna Antonija Mandir, 21, och Jack Stengel-Dahl, 21, blev ett par i dokusåpan och är i dag sambos, något som Hänt tidigare har berättatHänt har också avslöjat att deltagarna Julia Markham, 21, och Robin Johansson, 22, fallit för varandra, tatuerat in varandras initialer och försökt komma fram till om de är tillsammans eller inte. 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men förutom kärleken i huset, har det också hettat till för deltagarna på andra sätt tidigare i livet. Nu berättar flera av deltagarna om de konstigaste platserna eller ställena som de har haft sex på i livet.

– Jag hade sex uppe på ett berg i Norge. Man åkte upp i en spiral och sen blev det av där uppe. Det var en somrig dag i Oslo, tillsammans med en Oslo-flirt. Det var en bra utsikt från båda håll, om man säger så, säger Oliver Sallman, 25, och skrattar.

Annons

Johannes Leonidas Ulmefors, 22, berättar att han vid flera tillfällen har haft sex på “sjuka ställen”, men att det som tog priset var när han och sin ex-flickvän skulle ha sex på en flygplanstoalett. Det var förra året, när paret var förlovade med varandra, som den heta stunden uppe i luften inträffade.

– Vi hade bestämt att vi skulle ha sex på flygplanstoaletten, men det var ett litet plan och personalen sa att man inte fick gå in på toan tillsammans. Så vi låtsades att hon behövde spy, så följde jag med in och låtsades hjälpa henne. Sen låste vi och hade sex, säger han och fortsätter:

– Men toaletten var så himla liten att jag typ fick bära henne under hela tiden. Mina armbågar gjorde så ont efteråt.

“Ex on the beach Sverige”.

Också av och på-paret Julia Markham och Robin Johansson har redan hunnit med några minst sagt annorlunda kärleksstunder. I januari i år, kort efter att de kommit hem till Sverige efter inspelningarna av “Ex on the beach”, hade paret sex med varandra ovanpå Julias pappas bil.

Annons

– Jag och Robin hade sex mot min pappas bil, mot motorhuven. Jag bor ju hemma, så vi tog bilen och åkte till skogen. Det var fett kallt ute. Jag bara drog ner mina byxor, la mig mot motorhuven där det var massa snö och och så körde vi. Det var lite show, säger Julia Markham.

Tvättade ni bilen efteråt, innan ni lämnade tillbaka den till din pappa?

– Haha nej, jag tror inte att det behövdes, säger hon och skrattar.

“Ex on the beach Sverige” sänds måndagar och torsdagar 22.00 på Kanal 5 och Dplay. 

Foto: IBL

Annons