Hemligheten avslöjad – realitystjärnorna är ett par

Kärleken sprudlar i "Ex on the beach Sverige" både på gott och ont. Nu kan Hänt avslöja ett par som fann varandra i tv-programmet, idag är de sambos och kärleken mellan dem sprudlar.

För några veckor sedan drog den tredje säsongen av “Ex on the beach Sverige” igång. Trots att det hittills bara har gått nio avsnitt så har det hunnit hända en hel del grejer, ex har kommit in, deltagare har fått lämna och bråken har avlöst varandra. Redan första veckan kunde Hänt avslöja att det fanns ett kärlekspar inne i huset som fortfarande håller ihop på utsidan – nu kan vi avslöja ännu ett kärlekspar.

LÄS OCKSÅ: Fann varandra i ”Ex on the beach” – nu är de ett par

Antonia Mandir, 21, och Ali Saadoun, 24, fick upp ögonen för varandra redan första dagen. Men efter att ett ex kom in så gled de ifrån varandra och sedan fick Ali lämna programmet. In kom istället Jack Stengedahl och fångade hennes hjärta.

– Jag och Jack är tillsammans och vi har varit det sedan vi kom hem i princip, berättar Antonia för Hänt.

Kärleken mellan paret uppstod direkt under inspelningen av programmet och de har valt att hålla det hemligt sedan dess.

– Vi fattade tycke för varandra väldigt fort, vi började sova ihop och höll oss till varandra. Jag skulle nog säga att jag blev kär i honom redan i huset faktiskt, säger Antonia.

Antonia Mandir och Jack Stengedahl från “Ex on the beach” är ett par.

Idag är det bara deras vänner som vet om att de är ett par då de har valt att hålla det hemligt för tittarna. Men nu berättar de för första gången för Hänt att de är ett par.

– Vi bor ihop, att flytta ihop var typ det första vi gjorde när vi kom hem.

Eftersom att de bor och lever tillsammans så tittar de även på tv-programmet tillsammans. Något som skapar blandade känslor hos dem.

– Det är kul att titta tillsammans, som när vi hade sex i tv. Jack ville sjunka genom soffan och jag satt bara och skrattade. Det är ju lite jobbigt att sitta tillsammans med varandra och titta på när den andra gör något med någon annan, det sticker ju lite i ögonen. Men man fattar ju liksom, säger Antonia.

Planen när hon tackade ja till programmet var inte att hon skulle åka till Mauritius och finna kärleken.

– Det är ju inte precis det man förväntade sig, att man skulle hitta kärleken, avslutar Antonia.

Men det gjorde de! Vi på Hänt önskar er all lycka!

“Ex on the beach” Sverige går måndagar och torsdagar 22.00 på kanal 5. 

LÄS OCKSÅ: Hemligheten avslöjad – därför lämnade Ali Ex on the beach

Foto: Privat, Kanal5