LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Hemligheten avslöjad – därför lämnade Ali Ex on the beach

17 apr, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
I torsdagens avsnitt av "Ex on the beach" fick Ali lämna programmet. Men den riktiga anledningen bakom hans hemfärd ville produktionen hålla hemlig.
Annons

I årets “Ex on the beach” är läkarstudenten Ali Saadoun, 24, en av deltagarna. Redan i avsnitt åtta tvingades han att lämna programmet och åka hem till Sverige. Men det var inte av den anledningen som alla trodde.

I programmet håller Ali på med två tjejer samtidigt, någonting som skapar bråk och drama. Därför ser det ut som att anledningen till att han får åka hem är för att han misskött sig i huset. Sanningen är att han var tvungen att återvända till sina studier i Bulgarien.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag åkte ut på grund utav mina studier. Jag kunde inte var borta mer från skolan och jag prioriterar mina studier. Jag sa till dem redan innan att jag inte kunde vara borta så länge så jag visste att jag skulle få åka hem den dagen, jag hade bokat biljetten redan innan, berättar Ali.

Det här var en hemlighet som Ali fick bära på under hela produktionen.

– Ingen utav deltagarna visste om att jag skulle åka hem och jag fick inte berätta det för någon, säger han.

Annons

Därför var chocken som han visar upp i programmet inte äkta.

– Min reaktion när jag fick beskedet var inte på riktigt, jag spelade chockad för produktionens skull. De sa att jag inte skulle nämna mina studier, utan att det skulle se ut som att det hade med “Ex on the beach” att göra. Det skulle vara bra tv att jag åkte ut.

Vad tycker du om att det ser ut som att du gör bort dig. 

– Det är orättvist. Folk tror att jag åkte ut på grund av att jag misskötte mig, men jag har vetat hela tiden att jag skulle åka ut och passade på att göra lite saker innan jag lämnade, säger han.

Ali var bara inne i huset i tio dagar och det visste produktionen om innan de antog honom till tv-programmet.

Annons