Fann varandra i "Ex on the beach" – nu är de ett par

Robin Johansson och Julia Markham träffades i programmet "Ex on the beach" men kärleken bubblade inte upp på riktigt för än de kom hem från inspelningen. Idag är de ett par och Robin har till och med märkt henne för livet.

I måndags drog den tredje säsongen av “Ex on the beach” igång och redan i det första avsnittet kom det första exet Robin Johansson, 22, in. Snabbt fattade han och Julia Markham, 21, tycke för varandra och de sov tillsammans första natten.

– Där inne i huset så var jag inte så himla säker på min sak, men det har ju utvecklats och nu är jag tillsammans med någon som är där inne, säger Julia till Hänt.

Hon hade inte väntat sig att hitta kärleken under inspelningen och speciellt inte hos Robin.

– När jag gick in i huset så var jag så singel som jag bara kunde bli och flirtade med alla och det skapade ju sitt tycke från tjejerna. Jag var väldigt flirtig och pussades lite här och där, berättar hon.

Paret klickade snabbt och deras personligheter gick bra ihop, men trots det uppstod kärleken mellan dem inte för än de kommit hem från inspelningen.

– Vi klickade ju direkt på första dejten, men vi klickade mest som kompisar först, vi var jävligt flummiga och garvade med varandra, sen ju mer vi umgås med varandra så byggs det på med massa grejer.

LÄS OCKSÅ: Sanningen bakom kärleks- bråket i ”Ex on the beach”

Paret berättar att de har setts varje dag sen de kom hem från inspelningen.

– Jag skulle inte se mig själv som singel idag, jag är ju lite kär, säger hon och skrattar.

Men skulle du säga att ni är tillsammans? 

– Ja, vi är tillsammans, säger Julia till Hänt.

Paret har setts sen i januari och har fått hålla sin kärlek hemlig sedan dess.

– Vi har gjort jävligt mycket tillsammans nu efter, vi har hängt hela tiden och vi har inte kunnat berätta det för någon, säger Robin.

Men nu är de båda med i programmet och kan gå ut med sin relation. Så sent som igår publicerade Robin en bild på honom och Julia på sin Instagram där han skrev:

“Jag har aldrig känt såhär förut”

https://www.instagram.com/p/BR79ZAgBiKj/?taken-by=robinjohanson&hl=sv

Trots att deras kärlek är väldigt färsk så har Robin redan märkt Julia för livet

– För några veckor sen på fyllan så tatuerade han in ett R och ett hjärta i grön färg på foten, berättar Julia och fortsätter.

– Sen när jag skulle tatuera in J på honom så gick maskinen sönder.

https://www.instagram.com/p/BQ5Xh3hBYLU/?taken-by=juliamarkhams&hl=sv

– Det känns kul ändå, men inte lika kul om det skulle ta slut. Det är ju inte jättesmart att tatuera in varandras initialer på kroppen kanske. Den kommer nog gå bort. Jag ska tatuera in ett J på honom också.

Tillsammans har paret en annorlunda kärlekshistoria och de berättar själva att de tycker att deras relation är byggd på en sjuk grej i och med att de träffades i programmet. Inte bara för tv-programmet i sig utan för att de båda var med andra inne i huset.

– Vi myser med varandra och det hettar till med ett och annat, men man är ju lite på alla och överallt. Både jag och Julia faktiskt. Det är en sjuk grej som vår relation är byggd på, säger Robin.

Men de har båda en avslappnad inställning till det och säger att de är väldigt lika i både sättet och i personligheten. De tittar på avsnitten tillsammans nu när de är hemma.

– Det ska bli sjukt att blicka tillbaka och se allting som Julia gör. Det kommer bli jättekonstigt, avslutar Robin.

“Ex on the beach” sänds måndag och torsdag på Kanal 5 och Dplay.se.

LÄS OCKSÅ: Ali studerar till läkare – nu är han med i ”Ex on the beach”

FOTO: Kanal 5, Instagram 

TEXT: Jonna Friberg Wennerberg, Linda-Marie Nilsson

SENASTE NYTT!