Blev ett par i sexsåpan – har redan gjort kärlekstatuering

Deltagarna Julia Markham och Robin Johansson blev ett par i "Ex on the beach Sverige". Nu har de märkt varandra för livet med kärlekstatueringar. – Det är kanske inte jättesmart, säger Julia.

Kärleken började snabbt spira i årets upplaga av “Ex on the beach Sverige” på Kanal 5. Deltagarna Julia Markham, 21, och Robin Johansson, 22, föll snabbt för varandra inne på hotellet och nu är de också ett par utanför dokusåpan. 

Och trots att de bara känt varandra i ett par månader, har Julia Markham redan valt att tatuera sig för kärlekens skull. På hennes ben sitter nu bokstaven “R”, för pojkvännens namn.

– Det var för ett tag sedan, på fyllan, som Robin tatuerade han in ett R och ett hjärta i grön färg på min fot. Jag bara ”Gud vad fint älskling”, säger Julia till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Hemligheten avslöjad – därför lämnade Ali ”Ex on the beach Sverige”

Men än så länge har Robin inte fått någon kärlekstatuering tillbaka. När Julia skulle sätta sitt “J” på honom gick nämligen tatueringsmaskinen itu.

– När jag skulle tatuera in “J” på Robin så gick maskinen sönder. Så han fick ingen tatuering. Men jag ska lösa det sen, han ska också få en sån, säger hon.

https://www.instagram.com/p/BQ5Xh3hBYLU/?taken-by=juliamarkhams

Och trots att kärleken är färsk, är Julia ännu inte rädd att ångra sin kärlekstatuering.

– Nej, det känns bra. Det känns kul. Det är klart att det inte är lika kul om det är så att vi skulle göra slut någon gång. Det är kanske inte jättesmart att tatuera in varandras initialer på kroppen. Men jag tror att den kommer att gå bort med tiden, säger hon.

“Ex on the beach Sverige” sänds 22.00 på måndagar och torsdagar på Kanal 5.

LÄS OCKSÅ: PH-Hampus ilska mot dokusåpaprofilernas inlägg: ”Jag blir äcklad”

Foto: Kanal 5, Instagram