Dokusåpaparet är inte ihop: "Jag har träffat en annan"

Dokusåpaparet är inte ihop: "Jag har träffat en annan"

"Ex on the beach Sverige"-deltagarna Julia Markham och Robin Johansson pussas öppet och har till och med gjort en kärlekstatuering. Men nu nekar en av tv-profilerna till att de är ett par.

Det har slagit gnistor i årets upplaga av  ”Ex on the beach Sverige”. Deltagarna Antonija Mandir, 21, och Jack Stengel-Dahl, 21, blev ett par i dokusåpan och är i dag sambos, något som Hänt kunde berätta förra veckan.

Men Hänt har också avslöjat att deltagarna Julia Markham, 21, och Robin Johansson, 22, fallit för varandra i såpan. Julia har bland annat berättat att de båda är ett par och att hon redan tatuerat in pojkvännens initialer på benet.

– Ja, vi är tillsammans, sa Julia då till Hänt. 

LÄS OCKSÅ: Hemligheten avslöjad – därför lämnade Ali ”Ex on the beach Sverige”

Men trots kärlekstatueringen, flera pussbilder i sociala medier och uttalandet om att de är ihop, så verkar det trots allt nu som att dokusåpadeltagarna ändå inte är ett kärlekspar. Enligt Robin Johansson är nämligen han och Julia Markham inte alls tillsammans.

– Vi hittade inte varandra direkt i programmet och inte direkt efter heller. Jag och Julia har bara varit kompisar sen programmet. Det är först nu, på senare tid, som vi har kommit till den punkten att vi bara träffar varandra och inte andra. Jag älskar Julia, men allting är inte perfekt. Vi är inte ens tillsammans nu, säger Robin till Hänt.

Ni är inte tillsammans?

– Nej, det är vi inte. Vi är inte ett par, säger han.

Men Julia säger att ni är ett det och ni skriver att ni älskar varandra på pussbilder i sociala medier? Vad betyder det?

– Ja. Man kan tolka det som att vi är ihop, men det tycker jag inte att vi är. Med tiden kan det kanske bli något mellan oss, för hon är min bästa kompis och den bästa jag vet. Men just nu känns det som att vi inte är där än, det är inte 100 procent bra. Jag behöver mer tid, säger Robin.

https://www.instagram.com/p/BS7t08sl27T/?taken-by=juliamarkhams

En av anledningarna till att Robin vill ta avstånd från relationen är att han, i takt med att “Ex on the beach Sverige” har visats på tv, blivit besviken på saker som Julia har sagt och gjort i dokusåpan. Däribland att han fått se att Julia inte alls hade honom som sitt förstahandsalternativ bland killarna på hotellet.

– Jag tycker att det är jobbigt att se att hon väljer andra killar före mig i programmet på tv. Jag ser att jag inte är förstahandsvalet för henne där. Med alla andra tjejer jag träffat så har jag varit deras förstahandsval. Men så var det inte med Julia. Därför blir vår relation helt fucked up, säger han.

LÄS OCKSÅ: Fann varandra i ”Ex on the beach” – nu är de ett par

Robin Johansson menar att han och Julia Markham enbart har varit vänner och haft en sexuell relation efter dokusåpan. De har också träffat andra än varandra.

– Jag har träffat en annan tjej efter programmet också. Jag och Julia var bara kompisar och kk när vi kom hem, vi flirtade och var med andra också. Nu har det blivit så jävla jobbigt, eftersom det en gång var okej att flirta med andra men inte nu. Det är mycket bråk och det är lite oklart vad vi egentligen är, säger han.

https://www.instagram.com/p/BSvn5GyhiN5/?taken-by=robinjohanson

“Ex on the beach Sverige” sänds måndagar och torsdagar 22.00 på Kanal 5.

Foto: Kanal 5, IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN