LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter kritiken mot Petra Mede och David Lindgren – duons kontring i Let's dance

17 apr, 2021 
David Lindgren, Petra Mede
Petra Mede och David Lindgren har mötts av kritik från Let's dance-tittarna. Kritiken har handlat om att de är lite för tramsiga, men i kvällens program valde de att ge igen.
– Tramsiga, tramsiga, tramsiga, säger de.
Annons
David Lindgrens framtidsbesked i Melodifestivalen – berättar om stora drömmarnaBrand logo
David Lindgrens framtidsbesked i Melodifestivalen – berättar om stora drömmarna

TV4:s populära dansprogram Let's dance är nu i full igång och efter kvällens program stod det klart att det blev Hanna Hedlund som fick lämna tävlingen.

Programmet hade en viss förändring från förra säsongen – då de bytt programledare från Tilde de Paula Eby och David Hellenius till David Lindgren och Petra Mede. Då programledarna är en stor del av programmet var det flera tittare som reagerade på förändringen – både positivt och negativt.

Efter förra veckans program hade tittarna ett och annat att säga om de nya programledarna. På Let's dance Facebook-sida var det spridda skurar i kommentarsfältet.

Tittarnas kritik mot Petra och David: "Tramsiga"

Den här veckan har det dock kommit ännu mer kritik mot programledarna, nu tycker tittarna nämligen att det är lite för tramsigt i rutan.

”För mycket trams”, skrev en person.

”För mycket trams hela tiden!! Saknar David och Thilde väldigt mycket”, skrev en annan.

Annons

”Tycker det blir för mycket trams över programledarna. Fokus ligger inte på dansarna där de ska. Detta är ingen musikal det är en danstävling. Men man får väl ge dom en chans att komma in i de känner jag”, skrev en tredje.

Den här kritiken är något som David Lindgren svarat på i en intervju med Aftonbladet.

– Jag ser bara det som skrivs på mina sociala medier och det är ju människor som vill följa mig. Men lägger TV4 upp en bild på mig läser jag inte kommentarerna. Jag tar verkligen åt mig och det märkte jag ganska tidigt. För en herrans massa år sedan var jag med i Så ska det låta och då ville jag kolla efteråt vad folk tyckte. Även om det var jättemånga positiva kommentarer så var det de negativa som fastnade, säger han till tidningen.

Kontringen i direktsändning av Let's dance

Men trots att David säger att han inte läst de elaka kommentarerna så verkar de ändå ha nått fram till honom och Petra. För i kvällens program svarar de nämligen med att ge tittarna en kontring efter deras uttalanden.

I programet säger David:

– Men Petra, ska vi ta och va lite tramsiga?, säger han och Petra instämmer.

Så tillsammans tar de ton och gör en lite tramsig dans.

– Tramsiga, tramsiga, tramsiga, tramsiga, säger de i kör.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons