David Hellenius ilska efter Joakim Lundells uttalande i Hellenius hörna

David Hellenius & Joakim Lundell i Hellenius hörna

I söndagens program av Hellenius hörna var Youtube-legendaren Joakim Lundell gäst i studion.
Men efter ett uttalande från Joakim ryter tillslut David Hellenius ifrån.
– Vill inte höra mer, säger han.
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden
Slå på ljud

TV4-programmet Hellenius hörna har sänts på söndagskvällarna i drygt 11 år nu och det är ingen mindre än åtta-faldiga Kristallenvinnaren David Hellenius som leder det populära programmet.

David har blivit utsedd till Årets manliga programledare på Kristallengalan 2010, 2013, 2014, 2015, 2017, 2018, 2019 samt 2020, men i år vann han inte. Istället var det en annan David, nämligen Bäst i test-David Sundin som tog hem det ärofyllda priset.

Joakim och Jonna Lundells stora framgångar

I söndagens program av Hellenius hörna var det Sveriges främsta simmare Sarah Sjöström, folkkäre artisten Tommy Körberg och Youtube-legendaren Joakim Lundell som var på plats i studion.

Under Joakims intervju berättar han om sin resa från missbruk till framgångsrik sociala medier- och Youtubeprofil. Tillsammans med kärleken Jonna Lundell har han idag drygt 1 miljon prenumeranter på sin Youtubekanal.

Att influencerparet har lyckats med sina karriärer är ingen hemlighet. Deras framgång visade sig inte minst under 2019 årsredovisning då deras företag omsatte 11,5 miljoner kronor enligt Breakit.

Joakim, som inte är blyg med att visa upp sina fina tillhörigheter i form av dyra klockor, märkeskläder och designerväskor, gjorde en Youtube-video för ett tag sedan där han räknade ihop vad hela hans garderob är värd och slutnotan hamnade på hela 3.792.000 kronor!

David Hellenius ilska efter Joakim Lundells uttalande

Det råder alltså inga tvivel om att Joakim har ett stort intresse när det kommer till kläder och prylar, och när Youtube-profilen gästade hörnan ställde David honom därför inför ett test som gick ut på att han skulle avgöra vilka saker som var fake och inte.

Men det är när Joakim ska avgöra vilken Rolex-klocka som är äkta som hans uttalande får David att ilskna till.

– Vilken är äkta och vilken är fake och berätta gärna vad du tänker här, säger David.

– Jag tror inte man behöver tänka på just den här. Den här var ju fruktansvärd!, svarar Joakim då och pekar på ena klockan varpå David snabbt hugger tillbaka:

– Du, den där brukar jag använda ibland! Jag vill inte höra mer.

LÄS OCKSÅ: Christer Sjögren om tuffa kampen under karriären: ”Nu dör jag”

LÄS OCKSÅ: Följarnas starka reaktioner efter Jesper Parneviks video på Mia

FOTO: Hellenius hörna/TV4 Play

FRÅN FÖRSTASIDAN