Följarnas starka reaktioner efter Jesper Parneviks video på Mia

Jesper och Mia Parnevik

Mia och Jesper Parnevik har många som följer deras sociala medier där makarna ofta lägger upp bilder och videos på varandra.
Men efter att Jesper lagt ut en video på sin fru reagerar nu följarna starkt på innehållet.
5 asker du vill veta om Philippa Parnevik
Slå på ljud

Jesper Parnevik, 56, och Mia Parnevik, 53, har varit gifta sedan 27 år tillbaka och har barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix tillsammans.

I deras ikoniska villa i Jupiter, Florida, spelade de in fyra säsonger av deras egna realityserie Parneviks. Men år 2018 valde de att lägga ner serien till tittarnas stora besvikelse.

Efter att barnen flyttade hemifrån stod Jesper och Mia plötsligt kvar själva med det enorma huset som, om man räknar med garageytorna, är 1800 kvadratmeter stort.

Jesper och Mia Parneviks nya bakslag i jakten på ett nytt hus

Tidigare i år valde de därför att sälja villan, något som Peg och Penny avslöjade i deras podcast Pillowtalk. De berättade även då att föräldrarna vill stanna i Florida men helt enkelt köpa något mindre.

– Vi kan väl säga att mamma och pappa precis sålt huset, till en småbarnsfamilj, skitkul, sa Peg varpå systern Penny fortsatte:

– Alla tror att de flyttar tillbaka till Sverige, nej nej nej, det ska de inte. De ska bo kvar i Florida. Så kanske inte den galnaste förändringen men ändå. De vill hitta ett ställe på stranden, bokstavligen på stranden och har lite olika val. Antingen blir det ett nytt hus eller en lyxig lägenhet.

Men nu verkar det som att makarna har stött på problem i deras husjakt. Under en bild på Instagram fick nämligen Jesper en fråga av en följare om de kommer att flytta till ett nytt hus i Florida varpå han svarade:

Det finns inga hus i Florida…

Så om det blir en ny bostad i Florida för makarna eller någon helt annanstans återstår alltså att se.

Följarnas starka reaktioner efter Jesper Parneviks video på Mia

Mia och Jesper har som känt varit gifta i över två decennier och verkar till synes ha ett väldigt hälsosamt och roligt äktenskap. Men de som har följt Parneviks vet att Mia har en tendens att, enligt Jesper, handla mycket onödiga saker.

Detta var något som Jesper fick uppleva ytterligare en gång när Mia nu skulle åka till affären för att handla gröt. När hon kom hem visade det sig nämligen att hon handlat precis allt förutom just det hon åkte dit för att köpa.

På Instagram delar Jesper nu med sig av händelsen och skriver:

”Mia skulle köpa gröt till mig (och bara gröt)... Kom tillbaka med allting utan gröt....”

I kommentarsfältet var det många som tyckte att händelsen var underhållande och en person kommenterade:

”Ni är för härliga!”

Varpå en annan instämde:

”Heja Mia! Så jävla roliga!

Flera kunde även känna igen sig:

”Hög igenkänning på denna!!!”

LÄS OCKSÅ: Anna Bennich ryter ifrån mot Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprechts nya lättklädda bild får Linn Hegdal att reagera

FOTO: Jesper Parnevik/Instagram,

FRÅN FÖRSTASIDAN