TV4-tittarna rasar efter händelsen med Arvingarna i Så mycket bättre

Casper Janebrink & Andreas Mattsson Så mycket bättre

I kvällens avsnitt av Så mycket bättre chockeras artisterna av en speciell överraskning. Men för tittarna blev det inte en lika stor överraskning då händelsen redan visats i reklamen för programmet. Nu kritiserar tittarna kanalen för deras beslut.

Så mycket bättre är igång och hittills har tittarna fått se bland annat Thomas Stenström, Melissa Horn, Peter Jöback, Casper Janebrink och Cherrie framföra tolkningar av de andra artisternas låtar.

Tidigare har upplägget i det folkkära programmet gått till så att varje artist får en egen dag där de andra artisterna tolkar den personens låtar. Fokuset i det avsnittet ligger också på den personens liv och resa.

Men numera ser upplägget lite annorlunda ut, detta då fler artister är med i varje säsong. Nu har alltså inte varje artist en speciell dag utan nu blandar man istället tolkningarna.

TV4-tittarnas kritik mot Så mycket bättres nya upplägg

Så mycket bättre har en stor skara tittare som följt programmet sedan det startade 2010, men efter att TV4 valt att ändra på upplägget har tittarna riktat stark kritik mot kanalen.

Exklusivt
TV4:s hårda krav på Lasseman bakom kulisserna

”Tycker det kan gå tillbaka som det var förut med en artist varje dag”, skriver bland annat en person i kommentarsfältet på deras sociala medier.

”Kan ni inte ta tillbaka det gamla formatet på serien där man faktiskt fick lära känna artisterna och deras tankar under karriären? Nu hinner man inte få en känsla för personen bakom låtarna då det hoppas fram och tillbaka mellan artisterna och låtarna. Det var så mycket bättre när det var en artist per vecka”, har en annan tittare tidigare skrivit.

Trots kritiken från tittarna har Martin Nygren, exekutiv producent för Så mycket bättre 2021, berättat för Hänt att det blivit väl bemött av artisterna.

– Det är helt enkelt så programserien är uppbyggd numera. Större delen av artisterna kommer och går under vår inspelningsperiod. Det är ett pussel som måste läggas men vår erfarenhet säger att det har tagits emot mycket positivt bland artisterna, berättade han då.

Tittarna rasar mot TV4 för att de avslöjade Arvingarnas överraskning i Så mycket bättre

I lördagens program av Så mycket bättre skulle Casper Janebrink tolka Andreas Matssons låt Hey princess.

Men när han skulle börja sitt framträdande avbröt han plötsligt för att tillsist störta ut. In kom sedan hans band Arvingarna som, förutom Casper, består av Kim Carlsson, Tommy Carlsson och Lars ”Lasseman” Larsson.

Att de resterande medlemmarna i Arvingarna skulle gästa programmet var en överraskning för artisterna i Så mycket bättre, men för tittarna var det dessvärre inte så oväntat då det visats i reklamen för programmet redan tidigare i veckan.

Detta var inget som uppskattades av tittarna, och på Så mycket bättres Instagram fylldes kommentarsfältet snabbt av besvikna tv-tittare.

”Det har ni ju redan visat på reklamen för avsnittet... Tråkigt att man nu redan vet...”, skriver bland annat en person.

”Det är ju lite synd att spoila programmet med så mycket reklam om att gänget ska vara med. Tappar ju effekten av överraskningen då!”, fyller en annan i.

LÄS OCKSÅ: Marie Serneholt och Fredric Palmqvists kamp med sönerna

LÄS OCKSÅ: Anna Bennich ryter ifrån mot Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon

SENASTE NYTT!