LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anna Bennich ryter ifrån mot Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon

27 nov, 2021 
Johanna Alm
Anna Bennich & Steffo Törnquist
I veckans Nyhetsmorgon gästade relationsexperten Anna Bennich för att prata om otrohet.
Men under samtalet hände en grej som fick henne att säga till Steffo Törnquist på skarpen.
– Är det du eller jag som ska komma med svaret?, säger hon.
Annons
5 saker du vill veta om Steffo Törnquists succékarriär på TV4Brand logo
5 saker du vill veta om Steffo Törnquists succékarriär på TV4

Nyhetsmorgon har kommit att bli ett minst sagt populärt program som många i Sverige startar sin morgon med. Programledarna har även de gjort stor intryck, så som Jenny Alversjö, Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Maria Forsblom, Martin Järborg och Soraya Lavasani.

Tidigare i veckan var relationsexperterna Anna Bennich och Nisse Edwall på plats i studion för att svara på tittarnas frågor om otrohet. Men under samtalet hände en grej som fick Anna att säga till Steffo på skarpen.

Anna Bennich ryter ifrån rejält på Steffo Törnquist efter frågan

Anna och Nisse gästade alltså programmet för att diskutera det omtalade ämnet otrohet. Och som väntat var det massvis av tittare som hade skickat in sina olika funderingar och dilemman.

Första frågan som relationspanelen började att diskutera kom från en kvinna som hade upptäckt att hennes partner börjat bete sig annorlunda. Han hade blivit mer hemlighetsfull och hon hade känslan av att han dolde någonting för henne.

Annons

Anna svarar då på hur den här kvinnan ska hantera detta, men blir sedan avbruten av Steffo en bit in i resonemanget. Steffo avbryter nämligen då med att säga sin åsikt på det hela, vilket var precis dit Anna själv var påväg att komma.

– Men Steffo är det du eller jag som ska leverera svaret?, säger hon upprört och avslutar:

– Nej men nu sa ju du min sista line.

TV4-tittarnas kritik mot Steffo – tycker att han avbryter

Men det var inte bara Anna som reagerade på att Steffo avbröt. Även tv-tittarna har reagerat på det under sändningarna och på TV4:s sociala medier riktar de nu stark kritik mot honom.

”Steffo avbryter hela tiden, försöker alltid dominera samtalen. Låt folk prata till punkt!”, skriver bland annat en person.

”Nu börjar det bli plågsamt att lyssna på Steffo Törnqvist när experter bjuds in för att svara på tittarfrågor. Experterna pratas sönder! De hinner inte svara på frågorna! Är Nyhetsmorgon till för tittarna eller Steffo?”, skriver en annan.

Hänt har försökt nå Steffo Törnquist för en kommentar utan resultat.

FOTO: Nyhetsmorgon/TV4 Play,

Annons