Idol 2023 marknadsföring banner

David Hellenius fräcka drag mot hustrun Renée – följarnas starka reaktion

19 apr, 2022 
DAVID HELLENIUS, RENÉE NYBERG
David Hellenius och Renée Nyberg har varit gifta i 13 år och känner varandra utan och innan.
Nu har David postat en video med sin fru – som får följarna att reagera starkt.
Annons
David Hellenius starka ord till Anders Bagge: ”Ännu mer rätt”
David Hellenius starka ord till Anders Bagge: ”Ännu mer rätt”

Renée Nyberg, 55, och David Hellenius, 48, är två av Sveriges mest populära och folkkära programledare. År 2020 blev de båda utsedda till Sveriges bästa manliga respektive kvinnliga programledare i det prestigefyllda tv-priset Kristallen. Glädjen var total när de båda stod på scenen och fick ta emot priserna för sina prestationer i tv-rutan.

Paret har varit gifta sedan 13 år tillbaka och har tillsammans sonen Leo Hellenius, 15. Renée har också två vuxna barn från ett tidigare äktenskap, dottern Emma Zachrisson, 26, och sonen Tom Zachrisson, 21.

För inte så länge sedan kunde Renée avslöja en riktigt härlig och glad nyhet!Äldsta barnet Emma är nämligen gravid och Renée ska således bli mormor till sommaren. Men först är det lite semester och påskfirande utomlands som stod på agendan för paret och nu väljer David att skämta om sin hustru.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

David Hellenius i tittarsuccén Masked singer

David är, för andra året i rad, programledare för den nya tittarsuccén Masked singer. I programmet får folkkära svenska kändisar klä ut sig och maskerna är riktigt välgjorda och det är definitivt svårt att lista ut vilka det är som gömmer sig under dräkterna.

Varje fredag tvingas en deltagare ta av sig masken, detta efter att denne åkt ut i duellen. I duellen får publiken som är på plats i studion rösta på den som de vill ha kvar i tävlingen och den som får minst röster måste med andra ord avslöja sin identitet. Då skriker alla i studion "Av med masken, av med masken, av med masken".

Förra fredagen var det Astronauten som fick minst röster och tvingades ta av sig masken. Det visade sig då att det var ingen mindre än låtskrivaren och artisten Lasse Holm, 78, som tittade ut under det stora astronaut-huvudet. Andra kändisar som hittills avslöjats är Karusellen som visade sig vara simhopperskan Anna Lindberg. Efter det var det Nallen som fick lämna och bakom masken gömde sig folkkära skådespelerskan Marianne Mörck. Även Fru Kanin har tvingats avslöja sin identitet och det visade sig vara politikern Mona Sahlin.

David Hellenius fräcka skämt med Renée Nyberg

Att David Hellenius brinner för programmet är ingen hemlighet och nu har han även tagit tillfället i akt att implementera konceptet under sin semester med Renée.

Annons

Paret befinner sig utomlands där det verkar finnas vissa krav på munskydd och nu väljer David att skämta om det hela. Renée har nämligen på sig munskydd, solglasögon och en hatt och David tycker att det är dags att köra den klassiska ramsan från Masked singer.

– Okej nu kör vi! Av med masken, av med masken, av med masken!, säger David i videoklippet och när han "upptäcker" att det är Renée säger han skämtsamt:

– Va? Du skämtar? Har det varit du hela semestern?

– Ja visst!, svarar Renée.

– Hade ingen aning! Alltså jag gissade ju på Agneta Sjödin! Ah, nästa semester är det någon annan!, avslutar David.

Se Davids fräcka skämt här nedan!

FOTO: Stefan Jerrevång/TT, Karin Törnblom/TT

Annons