ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lasse Holm om dramatiken bakom kulisserna – det tittarna inte fick se

15 apr, 2022 
Lasse Holm
I fredagens Masked singer fick ännu en kändis ta av sig masken.
Nu berättar Lasse Holm, som gömde sig bakom Astronauten, om tuffa kampen bakom kulisserna.
– jag gick ju på morfin och kortison, berättar han för Hänt i en intervju.
Annons
Här är de första ledtrådarna på deltagarna i Masked Singer Sverige 2022Brand logo
Här är de första ledtrådarna på deltagarna i Masked Singer Sverige 2022

I fredagens avsnitt av familjeprogrammet Masked singer fick vi bland annat se Mjukglassens tolkning av Dua Lipa, Sagoträdet som studsade runt på scenen till tonerna av Ed Sheeran och Lokatten som tog fram sin inre diva.

Men höjdpunkten på kvällen är som alltid när en deltagare åker ut och tvingas ta av sig masken. Och i fredagens avsnitt var det den gulliga Astronauten som fick lämna.

Men vem gömde sig egentligen bakom masken?

Pernilla Wahlgrens stora chock – Lasse Holm är Astronauten i Masked singer

Jo, det var faktiskt så att en av jurymedlemmarna prickade in svaret med en gissning tidigt i programmet. Realitystjärnan Pernilla Wahlgren, 54, lade ihop ledtrådarna och gissade på låtskrivaren och artisten Lasse Holm, 78.

Annons

Inför sista rundan av gissningar ändrade sig dock Pernilla och gissade istället på programledaren Harald Treutiger, 65. Men det var inte Harald som stod för Astronautens häftiga tolkning av pojkbandet NSYNC:s It's gonna be me.

Nej, Pernilla borde ha gått på magkänslan och hållit fast vid den första gissningen. För oj, vad förvånad hon blev när det visade sig att det faktiskt var Lasse som dolde sig bakom masken.

– Hon där i rött, hon är livsfarlig!, säger Lasse med glimten i ögat och pekar på Pernilla efter avslöjandet.

Pernillas stora chock när hon ser vem som gömmer sig bakom masken Astronauten i fredagens avsnitt av Masked singer.
Pernillas stora chock när hon ser vem som gömmer sig bakom masken Astronauten i fredagens avsnitt av Masked singer.

Lasse Holm om dramatiken bakom kulisserna i Masked singer– det tittarna inte fick se

När vi når Lasse Holm, för att pratat om hans medverkan i programmet, berättar han att han sitter hemma i Spanien och njuter av 24 graders värme precis hemkommen från en golfrunda. Vilken livsnjutare!

Annons

Men vi är ju såklart nyfikna på att höra om hans upplevelse i tv-programmet Masked singer. Lasse berättar att upplevelsen som helhet var otroligt lustfylld, men att han hade lite otur. Han skadade sig nämligen precis innan programmet spelades in.

– Jag hade ju lite otur. Jag slet av min bicepssena på gymmet i exakt det moment som jag skulle in och leverera. Så jag gick ju på morfin och kortison under mina... under de dagarna då jag skulle leverera min dans och sång. Så det var lite jobbigt, men när man kom in på scenen i den där dräkten så glömde man bort smärtan och bara körde, berättar han för Hänt.

I programmet får man reda på att Lasse är en dålig förlorare, så därför är vi nyfikna på vad han kände när han åkte ut.

– Med tanke på min fysiska status just då, med det här eländet med senan så var det väl lika bra att jag fick lämna skutan. För jag hade så jäkla ont varje gång vi skulle repa. Det var svårt!, säger han och fortsätter med en hyllning till Mjukglassen som vann duellen mot honom i avsnittet.

Hur är din fysiska status idag? Är du återställd efter skadan?

– Nu är det ganska bra! Det var väl ungefär sex veckors... Ja, jag är ju som sagt nere i Spanien och har spelat golf igår, det gick bra. Jag känner mig glad och relativt återställd efter skadan, avslutar han glatt.

Skönt att det inte var värre än så!

FOTO: TV4

Annons