Stora bluffen i Masked singer avslöjad – jurymedlemmens miss

DAVID HELLENIUS, NOUR EL REFAI

Den nya tittarsuccén Masked singer är tillbaka med en ny säsong! Programmet spelades in i vintras och trots att TV4 varit öppna kring detta så verkar det som att de vill lura tittarna.
0:35

Efter reklamen: David Hellenius starka ord till Anders Bagge: ”Ännu mer rätt”

(0:35)

Förra året fick svenska folket något nytt att se fram emot på fredagskvällarna. Masked singer Sverige blev nämligen omåttligt populärt och vecka efter vecka gissades det hej vilt om vilken svensk kändis det kunde vara som gömde sig bakom de välgjorda maskerna.

Med tanke på det stora intresset har succén nu fått en ny säsong och i vanlig ordning är det programledaren David Hellenius, 48, som håller i taktpinnen! Även kändispanelen står fast på sina positioner och består av Pernilla Wahlgren, 54, Måns Zelmerlöw, 35, Nour El Refai, 34, och Felix Herngren, 55.

Förra fredagen behövde programmet däremot göra en ändring då Nour El Refai var sjuk och istället hoppade Johanna Nordström, 26, in. Johanna var med i Masked singer förra året och var då utklädd till Draken.

Avslöjar
Stora bluffen i Robinson – spelas inte in på en ö

Därför hoppade Johanna Nordström in i Masked singer

Anledningen till att det var just Johanna som fick hoppa in i Nours ställe kanske inte var allt för otippat eftersom hon som sagt medverkat i programmet tidigare.

– Kluriga och roliga Johanna Nordström var en perfekt ersättare för Nour El Refai i panelen, sa Anika Beclijevski, exekutiv producent för programmet, till Hänt och fortsatte:

– Förra året var Johanna med i Masked singer och briljerade med sin sång under drakdräkten.

På sociala medier var det många tittare som höjde på ögonbrynen och vissa började spekulera i om Nours frånvaro möjligtvis berodde på att hon befann sig inuti någon av maskerna. Men det är helt enkelt något som återstår att se, för i kvällens avsnitt är Nour tillbaka!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bluffen i Masked singer som avslöjar sanningen

– Nour, du var ju lite krasslig förra veckan så du var hemma och missade hela programmet, inleder David Hellenius i programmet.

– Ja men jag såg ju programmet! Jag ringde ju in Johanna Nordström som gjorde ett fantastiskt jobb. Eller hur, det var väl en bra ersättare?, säger Nour i programmet och fortsätter:

– Men jag har ju faktiskt tittat på hela programmet, så jag missade ju inte det.

Masked singer spelades in i vintras så det sänds alltså inte live. TV4 har varit öppna med att programmet inte är direktsänt, men trots detta verkar det som att de vill få tittarna att tro det. Både i årets säsong och i förra årets säsong så pratar nämligen både programledare och kändispanel som om programmet vore live.

– Men hur var det att sitta hemma och titta?, lyder Davids fråga till Nour i kvällens avsnitt.

– Eh, det var som att vara fyra år och missa ett barnkalas som man inte var bjuden på, det var ju jättetråkigt, svarar hon.

Det avsnittet som sänds ikväll spelades in i vintras och vid det laget hade inte programmet med Johanna Nordström i kändispanelen sänts ännu, eftersom det sändes förra veckan. Det är med andra ord omöjligt att Nour hade kunnat se sändningen när hon sa de orden.

Kommer Paradise Hotel-profilen hitta kärleken genom varukorgen?

Se klippet här!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!