Martina Haags första ord om okända kärleken: ”Jätteförälskad”

Martina Haag

Martina Haag brukar oftast vara hemlig med sitt kärleksliv.
Men nu berättar hon om en kille hon hade väldigt starka känslor för.
– Jätteförälskad, säger hon.
0:38

Efter reklamen: Marie Mandelmann avslöjar udda påsktraditionen med Gustav

(0:38)

Slå på ljud

Martina Haag är en mycket välkänd författare, skådespelerska och snart filmregissör. Idag är hon aktuell med den nya filmen Dag för dag, som hon gjort tillsammans med William Spetz.

I samband med premiären gästade hon Bathina Philipsons podcast för att prata om filmen, karriären men också livet. Och det var då hon berättade om sin okända kärlek.

Martina Haags äktenskap mer Erik Haag

Martina var tidigare gift med programledaren Erik Haag och tillsammans har de barnen Jackson, Lucia och Dino. Men år 2014 kom beskedet att de skulle gå skilda vägar efter 19 år som äkta makar.

Snabbt skapades det många rubriker om deras skilsmässa, detta då många spekulerade i anledningen bakom uppbrottet. Många misstänkte nämligen att Erik hade funnit kärleken i kollegan Lotta Lundgren.

David Hellenius starka ord till Anders Bagge: ”Ännu mer rätt”

Se klippet här!

Idag har det gått åtta år sedan de tidigare makarna gick skilda vägar och både Martina och Erik har lämnat det gamla familjehuset. I en intervju med Hälsoliv har Martina berättat om varför hon valde att lämna villan.

– Från början var vi sex personer, två hundar, en katt och en hamster. Sedan flyttade de ut en efter en. Till slut var vi bara tre personer och inga djur. Jag kände att nu är det dags att komma vidare i livet. Om du har samma hela tiden runtomkring dig, då blir allting samma, sa hon då.

Martina Haags ord om okända kärleken: ”Jätteförälskad”

Sedan dess har Martina valt att inte prata om sitt kärleksliv. Men i Bathina Philipsons podcast väljer hon nu att berätta om en kille hon hade väldigt starka känslor för när hon var yngre.

Kristin avslöjar sanningen om Filips kärleksliv: ”Otroligt fint”

– Jag var jätteförälskad i en kille hela min uppväxt som jag aldrig riktigt fick. Han var den första killen jag kysste men han var alltid ihop med de lite snyggare, dyra tjejerna. Men sen så nu, ganska nyligen, så ringde han och frågade om inte vi ska ses. Och det var så kul. Då ville jag mentalt ringa till mitt 15-åriga jag och bara "han kommer att bjuda ut dig!", berättar hon och skrattar.

Hon fortsätter sedan med att berätta om sin insikt att allt faktiskt löser sig, och ofta blir bättre med tiden.

– Nu när jag börjar bli äldre kan jag börja se hur det ena krokar ihop med det andra. Men det går ju inte att se i förväg. Man kan inte lista ut att "den här kroken kommer att ta mig till de här roliga platserna", förklarar hon.

SENASTE NYTT!