TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Kristin Kaspersen om Filip Lamprechts kärleksliv: ”Otroligt fint”

15 apr, 2022 
FILIP LAMPRECHT, KRISTIN KASPERSEN
Kristin Kaspersen är väldigt familjekär och hennes söner Filip Lamprecht och Leon Fahlén är hennes högsta prioritet i livet.
Nu avslöjar programledaren hur det står till i söners kärleksliv!
Annons
Calle Sterner om relationen till Filip LamprechtBrand logo
Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht

Kristin Kaspersen, 52, är mamma till sönerna Filip Lamprecht, 25, och Leon Fahlén, 18. Filip har hon tillsammans med exet Martin Lamprecht, 58, och Leon har hon tillsammans med ex-maken Hans Fahlén, 58.

Kristin har en väldigt fin relation till sina stiliga söner och när hon ledde Idrottsgalan tidigare i år smög Filip och Leon upp bakom henne och överraskade henne på röda mattan.

LEON, KRISTIN, FILIP
Leon, Kristin och Filip på Idrottsgalan.

Kristin Kaspersens relation till sönerna

Att Kristin gillar att umgås med sina söner är ingen hemlighet. Om man följer henne på sociala medier kan man nu se att hon är ute på en lyxresa till Maldiverna. Där fylls dagarna av jobb men det verkar också finnas tid för yoga, dykning och härliga middagar på stranden.

Annons

Nu är vi här! Så fint att vara tillbaka och så tacksam att jobbet tar mig till vackra platser. 2 dagar att få förbereda och njuta solen innan jag börjar ha mina klasser.”, skriver Kristin på Instagram.

Detta är inte första gången som Kristin sätter sin fot på de lyxiga öarna i Indiska oceanen. Förra gången hon var där handlade det om att värna om miljön – något som ifrågasattes eftersom det inte är miljövänligt att flyga dit.

Nu är Kristin återigen på plats på Maldiverna för att jobba för klimatet. I hennes podd Nyfiken på berättar hon hur hon ser på kritiken som hon fick under förra resan.

– Även om jag reser långt så reser jag inte lika mycket som jag gjorde förut. Så jag har faktiskt inte lika dåligt samvete över att man flyger, säger hon i podden.

Kristin Kaspersens avslöjande om Filips kärleksliv

I samma avsnitt avslöjar Kristin också ett och annat om både hennes och sönernas kärleksliv. Filip Lamprecht har tidigare haft en väldigt uppmärksammad relation med Peg Parnevik, 26, och verkar inte ha hittat en ny efter uppbrottet.

Annons

– Nu är vi alla tre singlar. Vi alla tre är vuxna, den yngsta är nu 18 och den äldsta är 25. Att vi tre vuxna landar i en vuxen-relation tillsammans på det sättet, det är så otroligt fint, säger Kristin i podden.

Kristins motto är att vara närvarande och tacksam över livet.

– Jag tycker ju att det vore fantastiskt om de hade flickvänner också, eller att jag hade träffat någon. Men nu är det inte så och då är det ju liksom "då har vi det här och vad är fint i det", istället för att titta på det som man inte har, säger hon i podden och fortsätter:

– Så det är en sådan grej som jag kan tycka "passa på", nu får de haka på mig när jag jobbar och så får vi den här tiden tillsammans för den är ju ovärderlig.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Christine Olsson/TT

Annons