BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Älskar, älskar inte-paret väntar barn – nu visar de upp gravidlyckan

11 apr, 2022 
ÄLSKAR ÄLSKAR INTE
Älskar älskar inte-paret Micael och Rebecca väntar sitt första gemensamma barn! Nu berättar de om den stora gravidlyckan.
”Det känns overkligt”, skriver paret på Instagram.
Annons
Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inteBrand logo
Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inte

En ny säsong av succén Älskar älskar inte sänds nu på Kanal 5 och streamar på Discovery+. I år är det både deltagare från förra årets säsong som medverkar i programmet, men vi har också fått se några nya ansikten.

Micael och Rebecca är några välkända ansikten för Älskar älskar inte-tittarna. De var nämligen med i förra årets säsong och spänningen var olidlig när de skulle träffa varandra för allra första gången.

Under säsongens gång fick tittarna se Micael förbereda sig för att åka ner till Nigeria för att träffa sin älskade Rebecca. Paret hade aldrig träffats innan men de kände varandra väl ändå.

Så träffades Älskar älskar inte-paret Micael och Rebecca

Micael och Rebecca träffades via internet och hade tät kontakt med varandra under hela två års tid. Micael har tidigare förklarat i programmet att han gärna tar saker och ting i långsamt tempo.

Annons

Paret skapade även en Youtube-kanal tillsammans som de la upp massa videos på och visade upp sin relation. Under den här tiden hade de fortfarande aldrig setts i verkligheten – något som bevisar att kärlek kan uppstå även om man aldrig setts.

När Micael och Rebecca äntligen fick träffas var det som att de varit tillsammans hela livet. Micael tog också ett stort steg i relationen och friade till Rebecca, en fråga som naturligtvis besvarades med ett stort "ja!".

I den nya säsongen av Älskar, älskar inte får vi återigen följa paret men denna gång är det Rebecca som lämnar sitt hemland för att vara med Micael i Sverige. Nigeria och Sverige är två mycket olika länder och det blev ett faktum när Micael och Rebecca var och handlade.

– Scannern var så avancerad, det är som att jag är i framtiden!, säger Rebecca i programmet.

Micael och Rebecca väntar sitt första gemensamma barn

Micael fick sig också en tankeställare av att handla med Rebecca. Tidigare har det ju bara varit han och hans barn som han handlat för. Och nu kommer det bli ytterligare mer handling för nu ska familjen få tillökning! Rebecca är nämligen gravid med parets första gemensamma barn!

Annons

Nu avslöjar paret den glada nyheten i ett inlägg på Instagram.

”Ifall ni har satt på notiser på vår Youtube-kanal så vet ni säkert redan om den här nyheten. Det känns overkligt att äntligen kunna dela med oss av det här. De senaste månaderna har varit riktigt svåra men magiska på samma gång. Vi ska ha en bebis!”, skriver Micael och Rebecca på Instagram och fortsätter:

”Det känns som en dröm. Kolla på vår senaste video på Youtube för att se vad du har missat de här senaste månaderna.”

FOTO: DISCOVERY+

Annons