Viktor Frisks nya barnbesked med pojkvännen Andreas – nu avslöjar han

VIKTOR FRISK, ANDREAS GRAN
Exklusivt

Viktor Frisk och pojkvännen Andreas Gran gick ut med sin relation i augusti förra året. Nu berättar de för Hänt hur de ser på framtiden och att eventuellt skaffa barn.
17:54

Efter reklamen: Kommer Paradise Hotel-profilen hitta kärleken genom varukorgen?

(17:54)

Det var i somras som tv-profilen och Mello-stjärnan Viktor Frisk, 27, avslöjade att han funnit kärleken på nytt! Viktors kärleksliv har länge varit ett hett ämne och han har varit minst sagt hemlighetsfull. Till och med för bästa vännen Samir Badran, 31, har han varit fåordig kring kärlekslivet.

Men i augusti 2021 bröt han tystnaden och glädjen var total när han berättade att det är den 17 år äldre Andreas Gran, 44, som fångat hans hjärta!

”Han är människan som gör mig knäsvag och gladast i världen. Älskar dig Andreas Gran”, skrev Viktor då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Viktor Frisk visar upp nya lyxvåningen med Andreas Gran

Sedan dess har saker och ting gått snabbt för paret. Nyligen flyttade de nämligen ihop och blev sambos. Dessutom är det inte vilket boende som helst som paret nu kallar för hem. Viktor och Andreas bor nämligen i en av Stockholms allra trendigaste byggnader, nämligen Norra tornen i Vasastan.

Norra tornen består av två skyskrapor och i söderläge är det utsikt över hela Stockholm. Faktum är att från de högsta våningarna kan man se ända till Avicii Arena.

Tvillingtornen ritades av nederländska Office for Metropolitan Architecture och säljs av berömda Oscar Properties. Det ena tornet är 120 meter högt, det andra är 104 meter högt och totalt finns det 330 lägenheter samt affärer i bottenvåningarna.

Viktor och Andreas har tidigare visat upp hur det ser ut hemma hos dem och det är minst sagt ett stilfullt hem!

Filip om bråket med Linn – som tittarna inte fick se

Viktor Frisks barnbesked med Andreas Gran

Officiellt har Viktor och Andreas alltså varit ett par i drygt åtta månader och de träffades via ett intresse som ligger dem båda varmt om hjärtat. Nämligen träning. Under en frågestund på Instagram har Andreas tidigare berättat om deras första möte.

”På en gräsmatta. Viktor har gräspollenallergi och höll på att svimma. Jag hävdar att det handlar om för hård träning, men Viktor skyller på allergi. Men han var också gullig när han låg helt utslagen. Så då föll jag också”, förklarade han då.

När Hänt träffar Viktor och Andreas på Tareq Taylors, 52, vinlansering berättar de om kärlekslyckan men också hur de ser på att skaffa barn i framtiden.

– Ja men absolut ska vi bli fler i tornet, säger Viktor till Hänt, som kallar parets boende i Norra tornen för "Tornet".

De har med andra ord mycket framför sig nu, något som även Andreas påpekar.

– Ja, man vet aldrig vad livet har framför sig, säger Andreas till Hänt.

VIKTOR FRISK, ANDREAS GRAN

Hänt var på plats på Tareq Taylors vinlansering.

FOTO: HÄNT

Förvirringen hos följarna efter Viktor Frisks bebisbild

Se klippet här!

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!