ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pojkvännen Andreas Grans första ord om relationen med Viktor Frisk

15 okt, 2021 
VIKTOR FRISK, ANDREAS GRAN
Nyligen kunde Viktor Frisk avslöja att han funnit kärleken i Andreas Gran.
Nu berättar paret för Hänt om kärlekslyckan och samtidigt bryter Andreas tystnaden om känslorna för Viktor.
Annons
Svenska kändisar som dejtade innan de blev kändaBrand logo
Svenska kändisar som dejtade innan de blev kända

Det var i slutet av augusti som Viktor Frisk, 26, avslöjade att han funnit kärleken genom att visa upp en bild på honom och pojkvännen. Redan då fick Viktor stor uppmärksamhet i medierna och hans kommentarsfält exploderade med gratulationer och följare som ville visa sin glädje.

Däremot visade Viktor inte upp pojkvännens ansikte så han förblev okänd där och då. Men nyligen tog Viktor det stora steget att avslöja att mannen som fångat hans hjärta är ingen mindre än Andreas Gran, 43.

”Finns ingen anledning att jag inte kan visa vem han är. Han är människan som gör mig knäsvag och gladast i världen. Älskar dig Andreas Gran”, skrev Viktor då.

Så träffades Viktor Frisk och Andreas Gran

Av Viktors sociala medier att döma verkar de vara väldigt förälskade och när Hänt träffar paret på Pascal Engmans bokrelease är lyckan total.

– Det känns bra. Jag tror inte riktigt vi fattade hur stort det här skulle bli, men det är ju bara kul!, säger Viktor glatt till Hänt.

Annons

Andreas och Viktor träffades i träningssammanhang och under en frågestund på Instagram berättade Andreas om deras första möte.

”På en gräsmatta. Viktor har gräspollenallergi och höll på att svimma. Jag hävdar att det handlar om för hård träning, men Viktor skyller på allergi. Men han var också gullig när han låg helt utslagen. Så då föll jag också”, skrev Andreas då.

Andreas Grans kärleksfulla ord om relationen med Viktor Frisk

Andreas jobbar som creative director för Björn Borg och något som han och Viktor verkar ha gemensamt är just träningen. När Hänt träffar paret i vimlet sprudlar de av glädje och stämningen är skämtsam och rolig. Bland annat skämtar de gärna om åldersskillnaden på 17 år.

– Alltså jag tycker så här, Andreas är barnsligt härlig och det känns som han är lika gammal som en själv och vi går väldigt bra överens. Och han är väldigt ungdomlig i sinnet, han är underbar. Jag är skitglad att jag träffat honom och skulle aldrig byta bort honom, förklarar Viktor Frisk för Hänt.

Annons

I samma veva berättar Andreas Gran om sina starka känslor för Viktor.

– Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men det är fantastiskt. Jag har aldrig träffat en så fin människa i hela mitt liv, så att jag är glad bara för det. Allting annat är vad det är och det blir vad det blir, säger Andreas och tillägger:

– Vi är ju otroligt lika, i våra personligheter och sådär.

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet/TT, INSTAGRAM

Annons