ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför vill inte Claes Malmberg gifta sig med 20 år yngre flickvännen

31 mar, 2022 
Claes Malmberg
Claes Malmberg och flickvännen Janiana Panchero Silva har varit ett par i över sex års tid.
Men något bröllop blir det förmodligen inte, det avslöjar nu skådespelaren för Hänt.
– Jag får nog lära mig av mina misstag, säger Claes till Hänt.
Annons
Claes Malmberg om relationen till Lotta Engberg efter kyssen i tvBrand logo
Claes Malmberg om relationen till Lotta Engberg efter kyssen i tv

För över sex år sedan var Claes Malmberg, 60, på semester i Sydamerika och fann då kärleken i brasilianskan Janiana Panchero Silva, 40. Sedan dess har duon befunnit sig i en relation men utmaningarna har varit många.

Då pandemin utbröt befann sig Claes och kärleken på varsin sida av jorden. Det kom att dröja nästan två års tid innan de kunde återförenas.

– Det är klart att det var roligt, vi kommer bra överens så efter tio minuter kändes det som att vi aldrig hade varit ifrån varandra. Hon är en väldigt behaglig människa att ha och göra med, har Claes tidigare berättat för Hänt om återföreningen.

Janianas dramatiska sjukdomskamp

Innan pandemin genomgick paret dessutom en svår sjukdomskamp. Janiana fick en bakterie i hjärnan, vilket ledde till att hon akut fick läggas in på sjukhus.

Annons

– Hon låg i respirator i nästan en vecka och låg för döden. Så det var otroligt dramatiskt, dock är det några år sedan nu.

Härligare tider väntar då Claes och Janiana nu planerar att spendera allt mer tid tillsammans. Även om Claes inte tror att de blir sambon på heltid då Janiana gillar Brasilien under det svenska vinterhalvåret så är tanken att de ska bo ihop iallafall på halvtid. Men vad har paret mer för framtidsdrömmar?

Därför vill inte Claes Malmberg gifta sig igen

För Hänt berättar nu Claes om tankarna kring att gifta sig. Clas har tidigare varit gift tre gånger, han har även fem barn med fyra olika kvinnor. Kika här för att se hur barnen ser ut idag.

Giftermål verkar dessvärre tillhöra det förflutna, då Claes gjort en insikt.

– Jag har varit gift så jävla många gånger så jag får nog lära mig av mina misstag. Just själva giftermålet vet jag inte, jag har ju tre ex-fruar så någonstans komma till insikt att jag kanske inte ska vara gift, säger Claes till Hänt.

FOTO: Privat/Karin Törnblom/TT

Annons