Claes Malmbergs bebislycka efter återföreningen med 20 år yngre Janiana

Claes Malmberg
Exklusivt

Claes Malmberg är aktuell med en ny teateruppsättning och nyligen fick han dessutom återförenas med flickvännen Janiana.
I en intervju med Hänt berättar han att familjen dessutom har fått tillökning.
– När jag såg bilden blev jag väldigt berörd, säger Claes.
0:50

Efter reklamen: Claes Malmbergs stora familjelycka: ”Gråter”

(0:50)

Claes Malmberg, 60, är aktuell med en teaterversion av Hundraåringen. I höst ger han sig ut på Sverigeturné med enmansshowen. I en intervju med Hänt berättar nu Claes om tankarna kring föreställningen.

– Det känns som en bra utmaning i 60-årsåldern, säger han.

Handlingen har fått honom att reflektera över hur det känns att själv åldras, något som lett till insikten att han känner sig yngre än vad han är.

– Jag har inget problem med att bli äldre. Att känna sig som 60, det gör man inte, jag känner mig inte så. Men samtidigt vet jag att omgivningen ser en gammal farbror numera, snarare än en kille.

Olivers ilska – efter Pernillas fråga om Benjamin

Stora kärlekslyckan efter återföreningen med flickvännen

För över sex år sedan var Claes på semester i Sydamerika och fann då kärleken i brasilianskan Janiana Panchero Silva, 40. Paret har sedan dess levt i en distansrelation. När pandemin slog till sattes det ordentligt med käppar i hjulen för Cleas och Janiana.

Det dröjde hela två innan Claes och kärleken kunde återförenas efter den långa väntan. I december, förra året, möttes de upp i Portugal, då landet hade inresekrav som passade de båda.

– Det var ganska odramatiskt. Det är klart att det var roligt, vi kommer bra överens så efter tio minuter kändes det som att vi aldrig hade varit ifrån varandra. Hon är en väldigt behaglig människa att ha och göra med. Hon är en självständig kvinna som reder sitt eget liv. Hon behöver inte mig mer än att det kan va kul, säger Claes.

6 snabba med Kajsa Ernst

Se klippet här!

Femte barnbarnet är fött: ”Rörd”

Hemma i Sverige har kärleken också flödat, Claes har nämligen fått sitt femte barnbarn. När Hänt pratar med Claes är det bara några dagar sedan det senaste tillskottet anlände, dottern Amanda har nämligen fått sitt andra barn.

– Jag är ingen fena på sociala medier, datorer och telefoner. Den flickan då, mitt senaste barnbarn, fyller nu år på samma dag som sin mamma. Så på sin födelsedag födde min dotter en dotter. Hon hade en pojke sedan innan så jag hoppades lite på en flicka. När jag såg bilden blev jag väldigt berörd, säger Claes Malmberg och fortsätter:

– Jag vaknade på morgonen, det hände på natten så jag visste inte om det. Så det tog några minuter när jag såg bilden innan jag förstod vad det var. Så det måste jag säga, att då blev jag väldigt berörd i min ensamhet. Min dotter brukar säga att ”du gråter aldrig pappa”. Men jag brukar säga att ”du är ju aldrig med när jag gråter, så det är därför du tror att jag aldrig gråter”. Jag gråter ofta, så då fällde jag en tår.

Förutom nykomlingen är de andra barnbarnen i ett åldersspann mellan tio och två.

– Det känns lite overkligt på många sätt. Nu har jag fem så nu har jag hunnit vänja mig. När första kom var jag mellan 49 och 50, då tyckte jag att jag va lite ung. Så jag blev lite kränkt, eller det blev jag väl inte men jag fick ta en timme och samla mig men nu är jag van. Jag gillar barn så det är en förutsättning, säger Claes Malmberg till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT/TV4

SENASTE NYTT!