LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Därför saknas Laila Bagge i RIX MorronZoo – plötsliga insjuknandet

08 nov, 2021 
Johanna Alm
Laila Bagge
Vanligtvis brukar lyssnarna kunna höra radioprofilen Laila Bagge i RIX MorronZoo under mornarna, men i veckan lös hon med sin frånvaro.
Nu berättar Laila om anledningen till det plötsliga försvinnandet.
Annons
Såhär kombinerar Laila Bagge familjepuzzlet med jobbBrand logo
Såhär kombinerar Laila Bagge familjepuzzlet med jobb

Laila Bagge, 48, har hörts i Rix MorronZoo i flera år där hon tillsammans med kollegan Roger Lundin agerar programledare för det populära radioprogrammet. Under hösten har tv-tittarna även kunnat följa Lailas liv i realityserien Svenska Powerkvinnor på Viaplay.

Förutom Laila fick tittarna även följa författaren Camilla Läckberg, komikern Kristina "Keyyo" Petrushina, influencern Antonija Mandir samt läkaren Mouna "Doktor Mouna" Esmaeilzadehs.

I programmet får tittarna ta del av profilernas vardag med småbarnsstök, glammiga galapremiärer, kaosartade husbyggen, avgörande affärsbeslut, stojiga parmiddagar och strikta styrelsemöten.

Laila Bagges svar efter kritiken mot Svenska powerkvinnor

Programmet möttes dock av stor kritik som grundade sig i vilka kvinnor som är med i programmet. Flera människor ansåg nämligen att de borde ha valt personer utanför mediabranschen och andra menar att en powerkvinna inte behöver definieras som en kvinna som har mycket pengar.

Annons

Skäms på er TV3 att satsa på sån smörja / varför fortsätter ni med att lyfta dessa ´såpbubblor´ - ge er ut i samhället och lyft upp dem som gör nåt för dem som samhället vänt sig bort från”, skrev en upprörd tv-tittare efter premiäravsnittet sänts.

Laila Bagge valde då att ryta ifrån och svara på kritiken på Instagram.

”Sanningen är att detta aldrig hade blivit någon debatt om det handlat om män! Det är det som gör det hela så tragiskt. Men som sagt tråkigt att man vill hitta fel och göra något fult, av något som bara är menat att inspirera”, skrev hon då.

Trots kritiken kunde Filippa Wallestam, EVP och Chief Content Officer på NENT Group, bekräfta att det kommer bli en säsong 2 av Svenska powerkvinnor, som har premiär redan i början av år 2022!

Därför försvinner Laila Bagge från Rix Morronzoo

Laila, som vanligtvis hörs i radion mellan 5-10 på morgonen, lös med sin frånvaro under förra veckans sändningar. På sin blogg berättar hon om den verkliga anledningen bakom försvinnandet.

Annons

”Idag fick jag stanna hemma från jobbet. Åkt på en förkylning. Som tur är så är det inte covid. Men jag ska ju ändå stanna hemma. Utöver att jag har åkt på en härlig förkylning så har jag dessutom fått en vagel i ögat. Det är inte så skönt kan jag säga. Nu hoppas jag att allt blir bra snart igen, saknar mina knasiga kollegor så radion” , skriver hon på sin blogg.

Vi på Hänt hoppas att Laila Bagge snart är tillbaka i radion!

FOTO: Youtube, Nyhetsmorgon/TV4 Play

Annons