Renée Nybergs ovanliga bild med David Hellenius väcker frågor

05 nov, 2021 
https://image.hant.se/johanna-alm-byline.jpeg.jpg?imageId=7655263&x=0&y=0&cropw=100&croph=87.5&width=1318&height=1318Johanna Alm
Renée Nyberg och David Hellenius
De populära tv-profilerna David Hellenius och Renée Nyberg har varit äkta makar i flera år och inte alltför sällan visar de upp sin kärlek för varandra i sina sociala kanaler.
Men Renées senaste bild på paret väcker frågor hos följarna.
Se bilden här!
Annons
TV: Därför tvingades David Hellenius bo i Renée Nybergs källare i 1 år
TV: Därför tvingades David Hellenius bo i Renée Nybergs källare i 1 år

Renée Nyberg och David Hellenius har varit gifta i drygt tolv år och tillsammans är de både ett stabilt kärlekspar och folkkära programledare på TV4.

Makarna är även kända för deras humor, inte minst på Instagram och i deras egna program som Bytt är Bytt och Hellenius hörna. Och det är just på Instagram som makarna nu väljer att skoja till det med en bild som inte tillhör vanligheterna – samtidigt som de möts av reaktioner och frågor av följarna.

Så träffade Renée Nyberg och David Hellenius varandra

Paret träffades faktiskt genom tv-inspelningen Slussen 22.00 år 2002.

Detta var något de båda avslöjade i David Hellenius talkshow Hellenius hörna ifjol. I programmet fick David besök av sin egen fru och paret avslöjade då att det var under inspelningen som de träffades.

– Jag har faktiskt ett fiasko och det gjorde jag med dig. Det var där vi träffades, sa Renée Nyberg när hon pratade om karriären.

Annons

– Så dåligt var det inte och det bästa av allt, det var ju där vi träffades. Vi träffades i ett fiasko, la David Hellenius till.

Paret har deras gemensamma son, Leo, tillsammans och Renée har sedan tidigare barnen Emma och Tom från relationen med Jan Zachrisson. Ex-makarna gifte sig 1995 och gick skilda vägar 2003. Sedan inledde David och Renée sin kärleksrelation och resten är historia.

Renée Nybergs nya bild väcker frågor hos följarna: ”Vem?”

På Renées Instagram har hon nu delat med sig av en bild på David och sig själv, men de folkkära tv-profilerna ser lite äldre ut än vad de faktiskt är. Detta eftersom Renée hade lagt på ett så kallat gammal-filter som gör att man kan se äldre ut än sin faktiska ålder.

Under bilden på tv-profilerna skrev hon:

”Eh…såhär kommer vi tydligen se ut när vi blir gamla. Skönt att veta ändå! Eller..?”

Annons

Varpå maken David svarade:

”Härligt! Nåt att se fram emot! Hälsningar Tomten”.

Bilden skapade starka reaktioner hos följarna som snabbt kommenterade under bilden med skrattande emojis och stöttande ord, även tv-kollegan tillika väninnan Pernilla Wahlgren passade på att kommentera och skriva hur söta paret är:

”Hahaha fan vad söta!!!!”, skriver Pernilla.

”Lika fina som nu”, hälsar en annan.

"Vem är mannen till vänster om dig?", skriver en tredje person.

FOTO: Renée Nyberg/Instagram, Hellenius hörna/TV4 Play

Annons