ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Doktor Mouna Esmaeilzadehs egna ord om flytten till Marbella med familjen

07 sep, 2021 
https://image.hant.se/image-7655263?imageId=7655263&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=87.5&x=0&y=0
Johanna Alm
Mouna Esmaeilzadeh
Doktor Mouna har sedan fyra år tillbaka sin bas i Marbella, Spanien.
I en exklusiv intervju med Hänt berättar hon om beslutet att flytta med familjen till Marbella.
Annons
Så löser Mouna Esmaeilzadeh familjepuzzletBrand logo
Så löser Mouna Esmaeilzadeh familjepuzzlet

Doktor Mouna Esmaeilzadeh, 41, är aktuell i realityserien Svenska powerkvinnor som hade premiär den 7 september på TV3.

Förutom Doktor Mouna kommer kommer tv-tittarna kunna följa deckardrottningen Camilla Läckberg, 46, youtubern och programledaren Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24, tv-profilen Laila Bagge, 48, och influencern Antonija Mandir, 25, i deras liv. Både i privatlivet och jobblivet.

Laila Bagge, Mouna Esmaeilzadeh, Antonija Mandir, Kristina Petrushina och Camilla Läckberg.

Nents uttalande om Svenska powerkvinnor

Förhoppningen med den nya realityserien är att visa hur svenska starka powerkvinnor får ihop livspusslet. Tidigare har innehållschefen för Nent, som är produktionsbolaget till realityserien berättat om hennes förhoppningar kring realityserien:

– Jag är väldigt glad och förväntansfull över Svenska Powerkvinnor som är vår stora realitysatsning i höst. Vi är många som kämpar med att få ihop livspusslet och de här starka kvinnorna är inget undantag, säger Filippa Wallestam, innehållschef på Nent, sade hon och fortsatte:

Annons

– Alla fem har många järn i elden och jag ser fram emot att ge tittarna en möjlighet att inte bara inspireras av deras driv utan också få en ärlig inblick i deras vardag och hur de får tiden att räcka till.

Därför flyttade doktor Mouna till Marbella

Doktor Mouna är en svensk läkare, hjärnforskare, entreprenör och TV-personlighet som dyker upp i Nyhetsmorgon på TV4 titt som tätt. Hon har tidigare bott i Stockholm men har sedan fyra år tillbaka sin bas i Marbella, Spanien.

I en intervju med Hänt berättar Mouna om beslutet att flytta till Marbella:

– Jag bor i Marbella på heltid och egentligen älskar jag Stockholm och det är här jag är verksam arbetsmässigt men det bara blev så, det handlade till en början mycket att det var lite ljusare och lite varmare och nu handlar det framförallt om att mina barn har sin bas där så jag får "offra" mig och flyga fram och tillbaka, säger Mouna och fortsätter:

Annons

– Jag bor på en kulle med fjorton höns och en tupp, jag har bott där i fyra år och jag gillar kontraster så när jag är där så är det väldigt lugnt och tyst och vacker natur och när jag är i Stockholm så är det väldigt högt tempo och jag gillar kontrasten. Det går alldeles utmärkt att jobba från Marbella, mycket idag går ju att sköta digitalt och jag förbereder det mesta och har en del möten där och det jag verkligen behöver vara fysisk för i Stockholm gör jag här.

FOTO: Christine Olsson/TT, Karin Törnblom/TT

Annons