Därför omplacerar Magdalena Graaf sin katt – orden om tuffa beslutet

Magdalena Graaf & Louie Marti

Magdalena Graaf och Louie Marti har varit ett par länge nu.
Nu berättar Magdalena om ett tufft beslut hon behövt ta sedan de blev tillsammans.
”Mår oerhört dåligt”, skriver hon.

Det var i mars tidigare i år som Magdalena Graaf berättade att hon hittat kärleken på nytt i skådespelaren Louie Marti. Sedan dess har det hänt mycket och för bara några veckor sedan kom den stora nyheten att de förlovat sig.

Men nu har Magdalena behövt ta ett tufft beslut. Nu berättar hon.

Louie Marti friade till Magdalena Graaf på kebabrestaurangen

Hela nöjessverige stannade upp när nyheten om att Magdalena och Louie hade förlovat sig kom ut. Bland annat för att själva frieriet ägde rum på en kebabrestaurang.

För Hänt berättade Louie om hur det gick till.

– Hon har känt på sig att den här killen kommer att fria. Men igår hade hon ingen aning, inte jag heller. Hon bara va? Samtidigt som hon hade kebabsås runt munnen, sa han då och fortsatte:

Bianca om kampen med Phillipe: ”Orkar inte mer”

– Från början fattade hon inte. Det klassiska är ju att gå ner på knä. Jag har ju googlat för att se hur folk har gjort. Men det blev så automatiskt att jag gick ner på ett knä och då blev hon överlycklig och glad!

Magdalena Graaf om tuffa beslutet med Louie Marti

För ett tag sedan köpte Magdalena en ny katt, men nu har hon bestämt sig för att omplacera katten. Nu berättar hon om det tuffa beslutet.

”Folk är nyfikna och kräver svar märker jag. Ska bengalen omplaceras? Ja. Varför? Den går inte ihop med Louies katter, men den går fantastiskt bra ihop med mina hundar”, skriver hon och fortsätter:

”Men jag har bara mina hundar varannan vecka (delad vårdnad) och katten mår oerhört dåligt av att vara själv två veckor i månaden. Hon behöver kompisar hela tiden.. Ska jag skaffa en till katt? Nej, det vill och orkar jag inte. Katten behöver djur-sällskap och jag kan inte ge henne det. Veckan utan hundarna skriker hon dygnet runt. Hon mår oerhört dåligt och det tycker jag är djurplågeri. Därav omplacering.”

LÄS OCKSÅ: Tilde de Paula i chock efter uttalandet i Efter fem

LÄS OCKSÅ: Henrik Schyfferts känga mot Julia Franzéns kravlista på assistenten

SENASTE NYTT!