Därför lämnar Mia Parnevik USA – bara månader efter flytten med Jesper

Mia Pernevik i en blå dräkt från Let's Dance.

Mia och Jesper Parnevik sålde den berömda villan i Florida förra året och nu har de flyttat in i ett nytt hus i Florida.
Nu åker paret tillbaka till Sverige – bara månader efter nya husköpet.

Efter reklamen: LIVE: Victoriakortegen

Slå på ljud

Jesper Parnevik, 57, slog igenom inom golfvärlden som ung och har alltid haft sin fru Mia Parnevik, 54, vid sin sida. Paret gifte sig 1994 och fick året senare sitt första barn Peg Parnevik, 26. Senare fick de tre barn till – Penny, 25, Philippa, 23, och Phoenix, 21.

Familjen fick stor uppmärksamhet 2015 när de landade en egen reality-serie. I programmet kom kändisar på besök och bodde hos familjen Parnevik i deras hus, Casa Mia, i Jupiter, Florida.

Men efter fyra säsonger tog programmet slut och förra året sålde Mia och Jesper det maffiga huset för runt 67 miljoner kronor.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mia och Jespers nya boende

I ett tidigare avsnitt av döttrarnas podcast Pillowtalk pratade systrarna om att de skulle till huset i Jupiter en sista gång innan det blev sålt. Penny berättade då att föräldrarna sålde villan till en småbarnsfamilj och att Jesper och Mia letade efter andra alternativ för sig själva.

Det var länge oklart om de skulle bo kvar i Florida eller flytta hem till Sverige. Men tidigare i år bekräftade Mia för Expressen att de hade köpt ett nytt hus och att de skulle bli kvar i Florida.

– Det är ett område som jag har älskat väldigt länge. Det är bara 100-200 meter till havet, vi har goda vänner som bor där. Det är som ett litet surfställe skulle man väl kunna säga, med jättemysiga hus. Och vi ska renovera och göra i ordning så det ska bli skitkul. Det är kul med nya äventyr, sa Mia då till tidningen.

Därför lämnar Mia Parnevik USA månader efter flytten

Under sommaren har Jesper och Mia pendlat flitigt mellan Sverige och USA. Efter midsommar flög de hem till USA, men nu har de återigen lämnat landet. På Instagram delar Mia med sig av ett klipp på Jesper som berättar att de sitter på flygplatsen JFK i New York och väntar på sitt flyg. Han berättar även orsaken till varför de åker hem till Sverige.

”Letar alltid efter sina glasögon, ibland trollar han bort dom. Nu mot Stockholm & Sverige för på Lördag den 16/7 kl 13.00 så Sommarpratar jag. Kärlek från mig till er alla”, förklarar Mia på Instagram.

Varje år får en utvald grupp av kändisar och intressanta personer chansen att berätta om sig själva och dela med sig av anekdoter i det populära radioprogrammet Sommar i P1. Och i år är Mia alltså en av de som ska prata, kul!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Cecilia Liljeton/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN