Idol 2023 marknadsföring banner

Peg Parneviks ödesbesked med systern Penny: ”It’s done”

08 jul, 2022 
Penny Parnevik. Peg Parnevik.
Peg och Penny Parnevik är de två äldsta systrarna i den välkända syskonskaran.
Peg var nyligen hederstärna på systern Pennys bröllop med Douglas Murray.
Nu berättar Peg om bråken i en radiointervju…
Annons
Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planerna
Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planerna

Artisten Peg Parnevik, 26, är äldst i syskonskaran av fyra barn till golfproffset Jesper Parnevik, 57, och tv-profilen Mia Parnevik, 54.

Hela familjen blev välkända ansikten för svenska folket efter realityserien Parneviks, som gick på TV3 mellan 2015 och 2018, som skildrade familjens vardagsliv i Florida, USA.

Peg Parnevik gästade i torsdags radioprogrammet Maracas! i Mix megapol. Då berättar hon om oväntade ödesbeskedet med lillasystern Penny Parnevik, 25.

Pegs ärliga ord om familjen Parnevik – kärleken och bråken med syskonen

Recept.se Nyhetsbrev

Programledarna för radioprogrammet Maracas!, Arantxa Alvarez, 30, och Anders Bagge, 54, ställer lyssnarfrågor till Peg under intervjun. Hon får frågan om vad det bästa respektive sämsta är med att ha en så stor familj.

Annons

– Det bästa är att man har automatiskt massa bästa vänner. Jag hänger med mina syskon varje dag. Vi är som ett stort team, säger Penny och fortsätter:

– Det sämsta är att vi alla har ganska stora personligheter. Det är mycket bråk. Mycket kärlek, men också mycket bråk.

Peg Parneviks ödesbesked med Penny – efter alla frågor: ”It’s done”

Vidare under intervjun får Peg en lyssnarfråga om podcasten Pillowtalk, som hon drev tillsammans med just systern Penny.

Systrarna startade podcasten när de både var bosatta i Georgia, USA. När Penny gick på college och de bodde tillsammans. Podden var populär under många år, men år 2021 lade de ner den eftersom de båda kände att de hade vuxit ur formatet. Den hade dessutom kantats av turbulens, då systrarna blev äldre blev det allt svårare för dem att dela med sig så som de brukade.

Annons

Kommer podden någonsin göra comeback?”, skriver en lyssnare in och frågar.

– Åh ja exakt Pillowtalk, vi har slutat med den nu. Det är många som tror att vi kommer tillbaka. Jag tror inte det... inte Pillowtalk, svara Peg kryptisk och antyder att det finns en möjlighet att hon gör comeback i ett annat podcastformat.

– Vi får se. Jag älskar att podda, men nej Pilowtalk... it's done forever, avslutar hon.

FOTO: Sjuan, Karin Törnblom/TT

Annons