Jesper Parnevik i tårar efter händelsen med dottern Penny: ”Det brast”

Penny Parnevik, Jesper Parnevik

Penny Parnevik gifte sig nyligen med Douglas Murray.
Bröllopet levererade inte bara sång och dans, utan också mycket tårar.
Nu berättar pappa Jesper om de starka känslorna.
Se privata bilderna från Penny Parneviks möhippa här
0:26

Efter reklamen: Se privata bilderna från Penny Parneviks möhippa här

(0:26)

Slå på ljud

Penny Parnevik, 25, och hennes make hockeyproffset Douglas Murray, 42, är nu gifta. Vigseln hölls i det maffiga 1600-tals herrgården utanför Stockholm den 19 juni. Herrgården är inte vilken herrgård som helst utan tillhör familjen Parnevik. Pennys farfar Bosse Parnevik, 84, lånade ut den till sitt barnbarn.

Penny och Douglas har bott i Stockholm sedan år 2020 och tillsammans har de barnen Atticus, 2, och Pebble, 1.

Penny är aktiv på sociala medier och Youtube, men hon är också känd från realityserien Parneviks. Där visade familjen – tennisproffset Jesper Parnevik, 57, frun Mia Parnevik, 54, och alla deras barn – upp sitt vardagsliv i Florida där de tidigare bodde.

Det stora avslöjandet – gifte sig i hemlighet

Bröllopet som ägde rum den 19 juni år 2022 är inte det datumet som paret gifte sig. Hänt var nämligen de första med att rapportera att paret redan gifte sig år 2019.

Paret gifte sig när Penny var gravid med sonen Atticus. Bröllopet skulle gå av stapeln, men pandemin satte stopp för bröllopet och därefter blev Penny gravid med dottern Pebble. Turturduvorna fick vänta med bröllopet hela tre år innan de kunde säga JA till varandra för nära och kära.

Kort före vigseln erkände dock Penny för första gången att de redan sagt ja till varandra.

– Jag tänkte säga en sak som inte alla vet, eller som vi inte har sagt förut. Det har varit lite spekulationer om det här. Det stämmer att vi redan är gifta, fast på papper. Vi är lagligt gifta, säger Penny Parnevik i en video.

Jesper Parnevik i tårar: ”Allting bubblade”

Men bröllopsfesten firades med brak och bravur.

– Det var ett riktigt Parneviks-bröllop. Många av amerikanerna som var där sa att de aldrig hade sett något liknande, vilket var kul, säger pappa Jesper.

Det var dans, musik men också mycket tårar. Penny var klädd i en klassisk armlös vit brudklänning och Douglas bar en grönblå kilt, då han har skotskt påbrå.

Penny leddes fram till sin make Murray av ingen mindre än Jesper Parnevik, Pennys pappa. Det var känslomässigt för Jesper att leda fram sin dotter och tårar fälldes.

– Visst brast det, det brast både för mig och Douglas. Det blir mycket känslor, allting bubblar ut, men det var härligt samtidigt, säger Jesper om tårarna till Expressen.

Han fortsätter med att berätta om det stora ögonblicket.

– Jag är väldigt glad att Penny bad mig att gå bredvid henne nedför trapporna fram till Douglas för det är något som man aldrig kommer glömma, avslutar Jesper.

FOTO: Youtube

Peg Parnevik så slog hon igenom

Se klippet här!

FRÅN FÖRSTASIDAN