Stökiga bilderna från Penny Parneviks bröllopsfest – så har du aldrig sett Jesper

Nyligen hölls den pampiga vigseln mellan Penny Parnevik och Douglas Murray. Men det var inte bara bröllopsparet som firade hårt.
Bilder från festen visar en annan som hade en stökig kväll – nämligen pappa Jesper.
0:26

Efter reklamen: Se privata bilderna från Penny Parneviks möhippa här

(0:26)

Den 19 juni fick äntligen den välkända influensern Penny Parnevik, 25, sitt hockeyproffs Douglas Murray, 42. Vigseln hölls på en maffig 1600-tals herrgård utanför Stockholm. Herrgården tillhör Pennys farfar Bosse Parnevik, 84, som generöst lånade ut den till barnbarnet.

Paret har bott i Stockholm sedan 2020 och tillsammans har de två barn; sonen Atticus, 2, och dottern Pebble, 1. Penny är inte bara välkänd från Youtube eller sociala medier utan du känner nog också igen henne från serien Parneviks. I programmet bjöd Pennys föräldrar, tennisproffset Jesper Parnevik, 57, och frun Mia Parnevik, 54, över kändisar för att bo i deras stora villa i Florida.

Sedan dess har det hänt mycket för familjen, Mia ställde upp i Let´s Dance, Peg Parnevik, 26, fick sitt genombrott som musikartist, Penny fick två barn och Jesper lät sitt hår växa långt.

Stora avslöjandet bakom bröllopet

Men det är inte bara denna vigsel i Stockholm som har ägt rum. Paret är nämligen redan gifta på papper sedan 2019, något som Hänt var först med att rapportera om. Tanken var att bröllopet skulle infall strax inpå, men på grund av pandemin och ännu en graviditet fick turturduvorna vänta med ett bröllop för nära och kära. I en video på Youtube berättar influensern att de gifte sig när hon var gravid med deras första barn Atticus.

– Jag tänkte säga en sak som inte alla vet, eller som vi inte är sagt förut. Det har varit lite spekulationer om det här. Det stämmer att vi redan är gifta, fast på papper. Vi är lagligt gifta, säger Penny Parnevik i videon.

0:33

Efter reklamen: Därför har Mia Parnevik inte berättat för familjen om Sommar i P1

(0:33)

Slå på ljud

Stökiga bilderna från bröllopsfesten

Men paret fick äntligen sitt drömbröllop och vilken fest det var! Nära och kära var där för att fira kärleken mellan Douglas och Penny. Pappa Jesper, ledde bruden fram till altaret, till tonerna av Elvis Presleys ”Can't help falling in love” och under vigseln sjöng storasyster Peg Parnevik låtar som Ain't No Saint och Somewhere without me för gästerna.

Men ingen vigsel utan en hejdundrandes stökig bröllopsfest efteråt. En person som verkade gå all-in på bröllopsfesten var nämligen Pennys pappa Jesper. I ett Instagram-inlägg från festen har en bröllopsgäst lyckats fånga tennisproffset. Bilden visar Jesper med en cowboyhatt sjungades låten ”Im a barbie girl”

Snacka om stökigt! Men att gänget verkade ha kul och festade loss är ingen underdrift.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Charlie Neibergall/TT, Instagram

SENASTE NYTT!