LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pennys bluff om bröllopet – vill mörka sitt förflutna: ”Aldrig sagt…”

17 jun, 2022 
Penny Parnevik och Douglas Murray
I helgen vaknas bröllop för Penny Parnevik och Douglas Murray – men paret är redan gifta.
Nu bekräftar Penny att paret ingick äktenskap för hela tre år sedan.
Se de privata bilderna från parets första bröllop här!
Annons
Se privata bilderna från Penny Parneviks möhippa härBrand logo
Se privata bilderna från Penny Parneviks möhippa här

Penny Parnevik, 25, och Douglas Murrays, 42, stora dag närmar sig med stormsteg. I helgen är det dags för de två att säga ja till varandra framför vänner och familj under ett bröllop som arrangeras på familjen Parneviks landställe. Bröllopet har flertal gånger tvingats skjutas fram så att längtan efter dagen är stor står inga tvivel kring.

Penny har tidigare avslöjat att hon kommer att byta bort sitt efternamn och framöver heta Murray istället för Parnevik. Dessutom har hon berättat vem som egentligen betalar för kalaset.

Annons

Nu avslöjar Penny bluffen om bröllopet – allt om parets första bröllop

Men vad Hänt kunde avslöja förra året är att Penny och Douglas redan har gift sig. På pappret har de varit hustru och make ända sedan 2019. Penny har själv inte velat kommentera detta förrän nu. I en ny video på Pennys Youtube-kanal bekräftar hon att makarna ingått äktenskap för flera år sedan, i smyg.

I videon som är inspelad i nutid berättar Penny om planerna för helgens bröllop innan hon plötsligt avslöjar att makarna redan är gifta.

En sak som alla kanske inte vet, som vi aldrig har sagt förut. Men det har varit lite spekulationer om det här nämligen men det stämmer att vi faktiskt redan är gifta, fast på papper. Vi är lagligt gifta, säger Penny och fortsätter:

– Atticus hade inte fötts, det är tre år sedan. Ingen har någonsin sett det här förut vi filmade med en sån här videokamera som min pappa alltid har använt för det kändes fint och nostalgiskt.

Annons

Privata bilderna från Pennys bröllop 2019

Vidare spelar Penny upp den video som hon och Douglas filmat då de sa ja till varandra den 14:e maj 2019. Vigseln utfärdades av registrerad myndighet i San Fransisco, USA.

I videon får vi följa med Penny och Douglas på väg till stadshuset varpå Penny frågar sin blivande make om han är nervös.

– Nej, inte när man har en sådan som dig som man ska gifta sig med, säger Douglas.

Väl framme väntar paret på sin tur och sedan är stunden då Penny och Douglas blir äkta makar kommen. Idag har makarna alltså varit gifta i hela tre års tid men i helgen väntas parets andra bröllop.

Annons
Penny och Douglas
Penny och Douglas
Penny och Douglas
Annons
Penny och Douglas

Foto: Youtube/TV4

Annons