Idol 2023 marknadsföring banner

Peg Parneviks stora avslöjande med pojkvännen: ”Vi är...”

19 jun, 2022 
https://image.hant.se/Sofia-profil.jpeg.jpg?imageId=7564193&x=9.8765432098765&y=0&cropw=86.41975308642&croph=86.41975308642&width=1318&height=1318
Sofia Sundqvist
Penny Parnevik och Douglas Murray hade igår sitt stora bröllopsfirande. Under festen ger storasyster Penny ett besked tillsammans med sin pojkvän Jesper.

”Vi är..”, berättar artisten.
Annons
Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planerna
Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planerna

Penny Parnevik, 24, har nu gift sig med sin kärlek Douglas Murray, 40. Eller tja, i själva verket gifte sig paret redan för tre år sedan i en hemlig ceremoni, något som Hänt var först med att avslöja. Makarna har inte velat kommentera detta förrän nyligen, då Penny delade med sig av hemligheten på sin Youtube-kanal.

En sak som alla kanske inte vet, som vi aldrig har sagt förut. Men det har varit lite spekulationer om det här nämligen men det stämmer att vi faktiskt redan är gifta, fast på papper. Vi är lagligt gifta, säger Penny.

Beskedet med det nya efternamnet

På grund av de restriktioner som lydit världen runt ville paret vänta med sitt bröllopsfirande, och igår hade det alltså en ordentlig bröllopsfest för sina nära och kära!

Penny har även ansökt om namnbyte och vill nu heta Murray i efternamn. Det avslöjade tv-profilen på sin Instagram:

Annons

”Inom en vecka delar vi alla samma efternamn”, skrev Penny till en bild på sig och sin familj.

Om hon även behåller sitt efternamn Parnevik återstår att se!

Storasyster Pennys avslöjade på Pegs stora dag

Pennys storasyster, tv-profilen och artisten Peg Parnevik, 26, är tillsammans med musikproducenten Jesper Nicklasson, 25, sedan förra sommaren. Peg har tidigare varit ihop med ex-pojkvännen och modellen Filip Lamprecht, 25, och deras förhållande varade i fem år.

När Peg nyligen släppte ny musik verkar det som att en del av låttexterna handlade om Filip – vilket är helt rimligt efter en så lång tid tillsammans med någon!

Nu blomstrar kärleken mellan Peg och nya pojkvännen Jesper, och under gårdagens bröllopsfirande såg vi bilder av de två som kysste varandra – och Peg pikade även med ett avslöjande.

Annons

På sin Instagram skriver artisten till en av bilderna:

”Vi står på tur”.

Om det vaknas förlovning mellan Peg och Jesper återstår alltså att se, men det ser sannerligen ljust ut för de två turturduvorna!

FOTO: INSTAGRAM, TT

Annons