BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Penny Parnevik har gift sig med Douglas – bilderna från kärleksfesten

19 jun, 2022 
André Färnsveden
Penny och Douglas har varit gifta på papper sedan 2019. Det har behövt skjuta upp ett stort bröllop. Men nu var det äntligen dags, se bilder från Pennys bröllop här!
Annons
Se privata bilderna från Penny Parneviks möhippa härBrand logo
Se privata bilderna från Penny Parneviks möhippa här

Penny Parnevik, 25 har haft stora framgångar som vloggare och influencer. Men hennes berömmelse kom i samband med att familjen fick ett eget reality-program i Parneviks.

I programmet bjöd Pennys föräldrar, tennisproffset Jesper Parnevik, 57, och frun Mia Parnevik, 54, över kändisar för att bo i deras stora villa i Florida. Det pågick i fyra säsonger där den sista släpptes 2018. Sedan dess har det hänt mycket för familjen, Mia ställde upp i Let´s Dance, Peg Parnevik, 26, fick sitt genombrott som musikartist, Penny har gift sig och fick två barn och Jesper lät sitt hår växa långt.

Annons

Penny och den tidigare hockeyspelaren Douglas Murray, 42, började träffas 2018 men har känt varandra betydligt längre än så. Douglas är en nära vän till Pennys pappa Jesper och har känt Penny sedan hon var liten.

Idag är paret gifta med två barn, sonen Atticus och dottern Pebble. På grund av pandemin har de skjutit upp sin stora bröllopsfest tänkt 2020 och nu, två år senare har de äntligen kunna fira sin kärlek med vänner och familj.

Pennys bluff om bröllopet – vill mörka sitt förflutna

Hänt har tidigare avslöjat att Penny och Douglas gifte sig redan 2019. Penny har inte velat kommentera ryktet tidigare men i en ny vlogg på Youtube ger hon nu svar. Hon bekräftar att paret gifte sig i smyg, tre år tillbaka.

Annons

En sak som alla kanske inte vet, som vi aldrig har sagt förut. Men det har varit lite spekulationer om det här nämligen men det stämmer att vi faktiskt redan är gifta, fast på papper. Vi är lagligt gifta, säger Penny och fortsätter:

– Atticus hade inte fötts, det är tre år sedan. Ingen har någonsin sett det här förut vi filmade med en sån här videokamera som min pappa alltid har använt för det kändes fint och nostalgiskt.

Penny Parnevik har gift sig – bilderna från firandet

Paret fick vänta länge på sin stora dag men nu fick de äntligen ha sin stora bröllops! Många kändisar var på plats för tillställningen, och under vigseln sjöng storasyster Peg Parnevik låtar som Ain't No Saint och Somewhere without me för gästerna.

Både syster Peg och mamma Mia har delat med sig av bilder från delar av tillställningen.

Se bilder nedan!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Texten uppdateras.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube, Instagram

Annons