Därför går Bonde söker fru- Jimmy och Emelie skilda vägar

Emelie och Jimmy Bonde söker fru

Bonde söker fru-paret Jimmy Olofsson och Emelie Åström har gjort slut. Precis när de var klara med sitt nybyggda drömhus går de skilda vägar.
”Tagit ett beslut om att flytta hem”, skriver Emelie på Instagram om uppbrottet.

Emelie Åström, 33, och Jimmy Olofsson, 38, träffades i programmet Bonde söker fru år 2019. De två blev snabbt förälskade och började planera för en framtid tillsammans. Till en början bodde Emelie kvar hemma i sitt hus i Stockholm för att ta sitt pick och pack och flytta upp till Jimmy i Ankarvattnet.

Paret har även visat upp kärlekslyckan på sociala medier och började för ett år sedan med ett stort husprojekt. De två har nämligen i ett års tid planerat och byggt ett hus tillsammans. Men nu har vi nåtts av beskedet att de två går skilda vägar – precis när de byggt klart sitt drömhus.

FAMILJ Bianca och Pernilla i tårar över Benjamins sommarprat

Därför väljer Emelie Åström och Jimmy Olofsson att gå skilda vägar

Allting verkade flyta på hos paret, förutom att vara förälskade blev drömhuset precis klart. För många kanske det kommer som en chock att de går skilda vägar, på Instagram berättar Emelie nu verkliga orsaken.

Till bilden skriver Emelie att det är på grund av olika framtidsplaner som ligger till grund för beslutet, men även att känslorna inte längre är detsamma.

”A perfect world…När allt kändes som att det började falla på plats men när framtidsplanerna börjar skilja sig, familjesituationer förändras och känslor inte längre är detsamma. Har jag tagit ett beslut om att flytta hem. Att våga ge plats för varandras drömmar är viktigt även om det betyder att vi inte kan gå igenom dom tillsammans.”

Emelie poängterar även att hon är glad över att Jimmy och hon vågade göra detta tillsammans – trots att det nu inte får ett lyckligt slut.

”Jag är så otroligt imponerad och stolt över oss Jimmy. Vi vågade, vi satsade, vi levde och vilket sjujäkla hus vi fick upp tillsammans. Att släppa taget är aldrig lätt och säga hej då gör alltid ont men det finaste är ändå att det finns en film om oss två som har visats i vår lilla värld. När jag åker hem åker jag med ett bagage större än någonsin på erfarenheter och minnen som alltid kommer finnas kvar. Jag är oss evigt tacksam. All kärlek”

Stöttas av Bonde söker fru-profilerna ”Modiga ni”

I kommentarerna är det många som stöttar Emelie och tycker hon och Jimmy är modiga som går ut med detta.

Bland andra Susanne Bostrand som också sökte kärleken i Jimmy som kommenterar: ”Svårt att finna orden nu… du finner dem själv så bra som det bara går. Modiga ni!”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Även Karin Nordström som sökte kärleken i Pelle Hansson Edh kommenterar: ”Lycka till framöver till er”.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos första ord om familjebråken och skilsmässan

LÄS OCKSÅ: Martin Melins offentliga flirt till Keyyo väcker starka reaktioner

FOTO: TV4