Bonde-Jimmy Olofssons nya framtidsbesked med Emelie Åström

Jimmy och Emelie träffades i Bonde söker fru.

Bristen på jobb satte käppar i hjulet för Bonde söker fru-paret Jimmy Olofsson och Emelie Åström.
Men nu har det äntligen blivit dags för Emelie att flytta in hos kärleken på heltid och paret har storslagna planer framför sig.
– Det är nästan svårt att ta in det, säger Jimmy till Hänt.
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"
Slå på ljud

I höstens säsong av TV4-programmet Bonde söker fru hittade bonden Jimmy Olofsson, 37, kärleken i Emelie Åström, 32. När Hänt når Jimmy nu, några månader senare, berättar han att det äntligen är dags för Emelie att ta väskorna och flytta in hos honom på heltid.

– Det kan väl inte gå mycket bättre. Det känns jätteroligt, Emelie kommer nu om bara några veckor och då stannar hon, säger han.

Sambolivet är egentligen inget nytt för de två turturduvorna som redan bott tillsammans, men Jimmy längtar nu till att få ha sin kärlek hemma varje dag. Även om distansförhållandet har fungerat bra.

– När det var klart i somras med alla inspelningarna så var vi ju tillsammans hela hösten och då bodde hon ju här till största delen. På det viset så vi känner oss ju helt trygga i de här. Så det har varit lite tråkigt att vara i sär nu men det har ju gått bra på ett sätt för vi har alltid vetat vart vi haft varandra och känt oss trygga i det.

Bristen på jobb

Anledningen till att paret inte fortsatte att bo tillsammans efter den mysiga hösten var nämligen att Emelie behövde fortsätta sitt jobb i Stockholm.

– Det fanns inga jobb här nu i vinter och hon hade jobb där nere. Sen hade hon även sitt hus kvar där nere så då kunde hon både vara nere och jobba men så har hon även sålt huset nu, så då fick hon göra klart det också.

Planen är till en början att bo i Jimmys hus men under sommaren är det dags för paret att skaffa sig sitt alldeles egna ställe.

– Vi har redan beställt huset. Vi började tillsammans med planeringen i höstas och sedan dess har vi hållit på fast på distans och jobbat på det här, säger han och fortsätter:

– Det är så roligt att vi börjar på det här nu med att vi skapar ett nytt hem tillsammans. Inte bara att hon flyttar in till mig, utan hon kommer ha något som är hennes också. Det tycker vi känns jättebra!

Lyckan är total

Nu hoppas Jimmy och Emelie på att kunna få klart hela sitt hem till slutet av december, en lycka som Jimmy nästan inte kan förklara med ord.

– Målet är väl att vi ska fira jul och nyår där, det är väl vårar stora mål. Det är fantastiskt roligt, det är nästan svårt att ta in det.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN