LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde-Jimmy Olofsson om krisen i relationen med Emelie Åström

25 jun, 2020 
AvLovisa Ström
Emelie och Jimmy i Bonde söker fru
Nästan ett år har gått sedan vi fick se Jimmy Olofsson och Emelie Åström finna kärleken i Bonde söker fru.
Nu avslöjar bonden att deras relation står inför en kris.
– Det är väldigt tufft, berättar han för Hänt.
Annons
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"Brand logo
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"

Köttbonden Jimmy Olofsson, 37, och Emelie Åström, 32, fann kärleken i Tv4:s förra säsong av kärleksprogrammet Bonde söker fru. Som tittare kunde man följa när parets kärlek sakta men säkert började växa fram, och hur de i slutändan valde varandra. Sedan dess har kärleken vuxit sig starkare och starkare, men helt hinderfritt har det inte varit. En stor del av tiden efter programmet har de nämligen tillbringat isär.

Anledningen till att paret inte kunde vara med varandra på heltid var att Emelie behövde fortsätta sitt jobb i Stockholm. Men för bara några månader sedan var det en lycklig Jimmy som meddelade för Hänt att det äntligen var dags för Emelie att ta sina väskor och flytta till honom. 

Men när de äntligen trodde att allt skulle bli bra, slog olyckan till igen.

Blev inte som de tänkt sig

När Emelie flyttade in hos Jimmy såg de fram emot att kicka igång deras gemensamma liv med att bygga sitt drömhus tillsammans. Men så hände det som inte fick hända – maj månad blev en vintermånad. Det kalla vädret gjorde att alla deras planer behövdes sättas på paus, och det som skulle vara något mysigt blev istället otroligt stressigt, när de bara fick juni månad på sig att göra klart allt. När vi får tag på Jimmy är det därför en stressad bonde vi hör på andra sidan luren.

Annons

– Huset kommer om en vecka och vi skulle göra alla förarbeten. Det är väldigt tufft att hinna allt. Det var tufft med två månader och så fick vi bara en.

Han fortsätter.

– Och sen har vi ju jordbruket och det att sköta om också, så nu hamnade allting på en och samma gång.

Utmaningen i relationen

Paret som redan innan allt krångel med huset hade det tufft att få tid för varandra, har fått det ännu svårare nu.

– Som bonde så är vi ju en grupp som arbetar väldigt mycket. Jämt. Och det är väl just det här med att ta sig kvalitetstid, det är väl det som är den största utmaningen, förklarar Jimmy.

Men även fast relationen satts på prov när det är mycket, berättar Jimmy att han ändå är stolt över hur de har hanterat det.

– Vi har hjälpts åt och det är det som är roligt, att ingen av oss har något emot att kämpa för att lyckas. Så på det viset har det ju gått bra.

Han fortsätter.

– Som alltid när man gör sånna här grejer så är det ju tufft, men vi har känt att vi är ganska lika. Trots att det varit tufft och stressigt har vi haft det väldigt roligt också genom allt.

FOTO: Tv4

Annons