Ciara Zelmerlöws chock efter bilderna på 2-årige sonen Albert

Ciara Janson Zelmerlöw, Måns Zelmerlöw, Albert Zelmerlöw

Ciara och Måns Zelmerlöw har sonen Archie ihop.
Nu har den tvåårige sonen gjort något som Ciara aldrig trodde var möjligt.
”Hur i hela friden?”, skriver hon på Instagram.
Här är alla par som gästar Tillsammans med Strömstedt säsong 4
Slå på ljud

Måns Zelmerlöw, 34, och hans stora kärlek Ciara Janson Zelmerlöw, 33, är högaktuella den här veckan i Tillsammans med Strömstedts.

Paret har varit gifta i drygt ett år, efter att de förra sommaren gifte sig på samma ö i Kroatien, som de även förlovade sig på. Som väntat var bröllopet otroligt kändistätt och det var många stora namn på plats, bland andra Carola, Sarah Dawn Finer och Oscar Zia.

Innan pandemin bröt ut i våras bodde paret på landsbygden utanför London med deras gemensamma son Albert, 2, och Ciaras son Archie, 6, som hon har sedan en tidigare relation. Men när Måns har uttalat sig om barnen kallar han även Archie för sin son.

Tuffa tiden för Ciara och Måns

I somras avslöjade paret den glada nyheten att ännu ett barn var på väg, men lyckan fick plötsligt ett abrupt slut som efterlämnade djup sorg.

”Det har varit ett par hemska dagar och jag vill berätta varför jag har varit tyst. Tyvärr har vi förlorat vårt fina lilla barn. Det här är det andra missfallet vi har upplevt i år”, skrev Ciara då på Instagram.

Sedan dess har familjen inte haft det helt lätt. Under hösten blev Ciara och barnen kvar i London, medan Måns behövde tillbringa tiden i Stockholm.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Anledningen till det var att han hade fullt upp med sin julshow, Tomten & Bocken – En slags julshow. Den har han gjort tillsammans med komikern Per Andersson, 44.

Showen hann ha premiär och gick en helg innan myndigheternas nya restriktioner satte stopp för det hela. Istället sändes den live digitalt, men stötte också där på problem – då av det tekniska slaget. Men så småningom vände det och till slut kunde familjen återförenas, och lyckan var total!

Ciaras stora upptäckt med sonen Albert

Den senaste tiden har hela familjen alltså tillbringat i Sverige. På parets sociala medier har man kunnat se att de har njutit till fullo av det vinterland som varit.

Vad som också hänt är att sonen Albert har blivit större, och nu chockar han sin mamma rejält. På Instagram skriver Ciara nu:

”Hittade precis detta i min telefon, och det är nog mina favoritbilder som någonsin tagits.”, skriver hon och fortsätter:

”Hur i hela friden har han kunnat ta selfies”.

FOTO: TV4, Instagram

LÄS OCKSÅ: Måns Zelmerlöw om kampen under pandemin med 6-åriga bonussonen

LÄS OCKSÅ: Måns Zelmerlöws lycka efter hustrun Ciaras offentliga kärlekshälsning

FRÅN FÖRSTASIDAN